Lehetséges hogy a szellemek lopták el a mobilomat?
Figyelt kérdés
Eltűnt a telóm...NINCS SEHOL AZ EGÉSZ HÁZBAN!!!!!!!!
Megpróbáltam felhivni magam vezetékesen,DE KI VAN KAOCSOLVA,ÉN BEKAPCSOLVA HAGYTAM AZ ÁGYAMON!!!! 1000 százalék hogy be volt kapcsolva és nem is tettem máshová!!!!!
MOST MI A TEHENDŐ?????? IDÉZZEK SZELLEMET????
A KÉRDÉS HALÁL KOMOLY!!!!! NEM KAMU!!!!!!!!
2009. júl. 8. 21:47
11/24 anonim válasza:
Nem hagytad el vlhol? Érdekes nagyon, nekem meg a pénztárcám nincs meg vagy két hete! :O
12/24 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak lemerült közben. Pl. valaki megpróbált felhívni, nem vetted fel, sokáig próbálkozott, és így szép lassan lemerült. Az, hogy nem tetted máshová, nem biztos. Velem is előfordult már ilyen, hogy biztos voltam benne, hogy ott hagytam, de aztán meg rájöttem, mégis én tettem el. De tényleg, az is lehet, hogy ellopták a házimanók! Kérdezd meg tőlük, lopós népség! XD
14/24 anonim válasza:
Lehet hogy van vmi jó zenéd rajta és átkülték maguknak nem?XD hát sztem a másvilűágon ritkán jutnak mobilos cuccokhozXD
15/24 anonim válasza:
nem még akkor sem lophatták el szellemek a telód ha hiszel bennük
minden megmagyarázható. már nagyon ki lehetsz ha ilyen kérdést tettél fel. gondold végig, hogy hol jártál
16/24 anonim válasza:
Kitalálom: tűzvészben halt meg anno a szellem a telefonodon meg rajta volt a "Szeretem a bőröd illatát"?
17/24 anonim válasza:
Az ágy alá nem esett véletlenül? Vagy bele az ágyneműtartóba?
18/24 anonim válasza:
Hallottam olyanról, hogy egy nyest lopkodott a házban! Pl. napszemüveget.. Ez lehetséges, nem??
19/24 anonim válasza:
21:55-ös-re reagálva egy görény valóban tud galibát okozni:) Nekem a kis "mocsok" ellopta már a kocsikulcsom forgalmim távirányítóm cigis dobozt és ki tudja még mi mindent. A telómat szerencsére nem N95-ösöm van azt nem bírja el :)
20/24 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
lol.
esetleg valaki arrébb tette, és lemerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!