A főnököm elvetetheti a mobilomat a műszak végéig, ami a táskámban van az öltözőben?
Figyelt kérdés
Kitalálták, hogy mindenkinek le kell adnia a telefonját és amikor azt mondtam, hogy nem adom oda, mert én nem szoktam telefonálni róla csak sürgős esetben. Azt mondták, hogy ők elvehetik, ha akarják. Csak azt nem tudom, hogy milyen jogon? Mi közük van az én saját tulajdonomhoz? Szerintetek ezt törvényileg szabad? Rákényszeríteni engem kirúgással fenyegetve, hogy átadjam nekik? Lehet, hogy túldramatizálom, de ez akkor is zavaró!2011. ápr. 18. 18:28
1/1 anonim válasza:
Semmi esetben sem veheti el ! Ez a személyiségi jogok megsértése, de ha felkeresel egy ügyvédet ő is ezt fogja mondani. Mert telfonálhat róla megnézheti a személyes adataidat esetleg arra kérhet de arra is csak kérhet hogy hagyd az öltözőben! De ha személyes ok miatt esetleg ha gyorsan el kell rohannod valahova akkor azt sem mondhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!