A work way kft 1000 Ft reg. Díjért ajánl munkát. Vannak tapasztalatok ezzel a céggel kapcsolatban? Vagy lehúzás az egész?
Pont ma futottam bele én is egyik hirdetésükbe.
Túl szép lett volna a hirdetés alapján a dolog.... :(
Lehet ezt a dolgot vmilyen szervnek jelenteni?
Az a legfeltünőbb, hogy csupa "jó" munkát kínál, tehát sokan fognak nekik fizetni. Az 1000 ft meg annyira nem nagy összeg, hogy mindenki feljelentse őket.
Nekem nem logikus, miért nem az első fizuból kér jutalékot, ha nem átverés...
Én is tegnap jelentkeztem egy hirdetésükre. UPC-hez kerestek munkatársat. Írtam. Válasz emailben 2000 Ft-ot kértek. Hülye leszek befizetni. Megnéztem a UPC aktuális állásait, szó nincs olyanról amit ezek hirdettek. Szerintem nagy átverés.
Ha belegondolok, pár óra alatt több ezren nézik meg az apród.hu-n az álláshirdetéseket. Ha csak párszáz balek befizeti a 2 ezret közülük, az már milliós bevétel hirdetésenként.
Legszemetebb dolog pont azt lehúzni, akinek se állása, se pénze.
És még valami lényeges: Az e-mailben a 2000 Ft-ot egy Pap Zoltán nevű magánszemély OTP számlaszámára kérik befizetni. Csak azt sajnálom, hogy az első jelentkezéskor önéletrajzot is küldtem, mert a hirdetésben azt kérték. :(
Mire bárkinek is eszébe jut majd feljelenteni őket, Pap Zoltán egy rakás pénzzel a zsebében köddé válik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!