Mit csináljak ha egész nap unatkozok? 13/L
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Nagyon unatkozom , egy lány kistesóm van de ő még nagyon kicsi vele nem tudok játszani . 3 barátnőm van de velük csak a suliban tudok találkozni de most nincs suli.(Amit nem bánok egyáltalán:)) Csak így nincs kivel játszanom , és hülyéskednem . Nagyon szeretek kézműveskedni , gyöngyöt fűzni/szőni , festeni , kagylókat festeni, fényképezni , képet szerkeszteni, rajzolni , stb. De mivel ezek már jól mennek reggel 8-kor szoktam kelni , reggeli rutin reggelizni nem szoktam és vagy 2 óra alatt ezeket mind csinálom . És ugye már meg lehet unni . Utánna 1 órát gépezek , és ugye 3-ig nem lehet kimenni és most ráadásul rossz az idő is . Tehát délután játszok egy kicsit a kutyámmal .De ez úgy 1 körül van . És utána nagyon unatkozok. Ötletek ?2012. jún. 29. 12:25
1/9 A kérdező kommentje:
És a szobám az mindig tiszta és délelőtt takarítani is szoktam tehát nincs kupi. Parkok , játszóterek , plázák, boltok, cukrászdák ,fagyizók , stb itt nincsenek ugyanis egy hülye faluban élek . És itt semmi nincs . tehát ezek kilőve.
2012. jún. 29. 12:30
2/9 anonim válasza:
Nézz a neten sorozatokat:
Vámpírnaplók
Teen Wolf
stb
Vagy ha szereted az animéket, akkor nézz olyat, tölts le valami játékot sims vagy valamit, rajzolj, tv-zz, esetleg süss valamit anyud segítségével, aludj egyet (ezzel is telik az idő) menj ki kicsit a levegőre (erkély) vagy olvass könyveket stb remélem segítettem :)
3/9 wml90 válasza:
keress új haverokat, akikkel már bírsz menni valamerre, v keress pasit.. majd azzal elszórakoztok.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! netezni nem igazán szeretek , kimehetek az udvarra is de ilyen melegben vagy ha épp esik akkor ez nem jó. Új haverokat sem tudok szerezni mert a környéken szinte mindenkit ismerek és senki sem jófej annyira hogy vele lógjak. Van barátom vele szoktunk sétálni , néha még mozizni is meg stb de egész nap ezt sem lehet csinálni . Más ötlet?
2012. jún. 29. 21:57
5/9 A kérdező kommentje:
Jah és utálom az animéket és a simseket is ! Szerintem mind a kettő egy nagy nyomiság de mind1.
2012. jún. 29. 21:58
7/9 anonim válasza:
Na végül, hogy töltötted el az időt?
8/9 anonim válasza:
Kezimunkazott a palijan..:) azt irta jo a kezugyessege!
9/9 anonim válasza:
Olvass ha van egy jó könyved akkor el lehet vele ütni az időt.én is tudok és szeretek rajzolni.de én nem nagyon unom Meg. És én most kaptam 12 könyvet a kedvenc könyvemből (több könyv is van és arról szól hogy a szereplő kalandokba keveredik).vagy esetleg írj mesothelioma történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!