Csak nálam hiszi a család, hogy unatkozok egész nap otthon a babával?
Nem, másnál is van ez így... :(
Sokan elfelejtik, hogy a gyereknevelés nem csak arról szól, hogy megeteted, vagy tisztába rakod. Sokszor még arra sincs idő, hogy egy kényelmeset... a wc-n :) már bocsi a kifejezésért.
Ne foglalkozz ilyen dolgokkal, engedd el a füled mellett, és úgy intézd a napod, ahogy amúgy is tennéd. Ha belefér a plusz ügyintézés, akkor vállald be, amúgy nem kötelező.
És ne feledd, szeretnek téged,nem rossz indulatból csinálják.
K.
:D Nálunk is ez volt! De én kineveltem a bandát, többemberes babám van, néha nehéz volt egyedül és még bosszantsanak is.
Én fogtam a gyerekem (fájt a szívem, de megtettem) aztán odaadtam az aktuális nyávogónak. Nesze, gyerek, pelus, kaja, csináld végig a 24 órát.
Hát anyukámat már kora délután verte a víz, hogy nem igaz milyen nyüzsi a lányom, és hogy bírom idegileg, és még mellette a háztartást is.
A férjem :D Nos külön paródia. Rendesen végigürizte a 24 órát, de azóta egy szó nélkül segít a takarításban, ruhaleszedésben, sőt a konyhában is rábízhatok néhány dolgot (aprítás)stb
Anyósom azóta nem jön :D 10 percet bírt ki a babucival akinek épp rossz napja volt és torka szakadtából üvöltött, ráadásul be is kakilt szép nagy adagot :)
Ne is mond,multkor en is kiakadtam.
Kulfoldon elunk es skypon tartjuk a kapcsolatot a csaladjainkkal.
Multkor ir skypon a sogornom a ferjem legkissebb huga aki 18 eves es kozepiskolas.
Azt irja:Mi van,ha en nem kereslek titeket akkor mar nem is beszelnenk egymassal?
Erre en:Hat te sem sokszor keresel kedves.
Erre o:De hat neked meg mindig tobb a szabadidod mint nekem.
Na erre kiakadtam.
Mondom neki:Haztartast vezetek,fozok-sutok,takaritok,mosok,mosogatok,ellatom a 9 honapos kisfiamat,bankba,vasarolni jarok,setalni viszem a gyereket es este kimerulten agyba rogyok.
Egy 18 eves lanynak mi az a sok minden amit csinalnia kel???Tanulni es ennyi.Ez a dolga!
Jol kiosztottam pedig nem szokasom de neki akkor nagyon sikerult felpiszkalni az idegeimet.
Egy napig biztos oda tennem az ilyet,hogy megtapasztalja,hogy tenyleg nem unatkozok.
9 honapos kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!