Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Undorodom az emberi testtől!...

Undorodom az emberi testtől! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mindegy, hogy valaki vékony, vagy kövér, egyszerűen rondának tartom. Nem akkor, amikor látok valakit elmenni mellettem, hanem például amikor sokáig kell állni a sorba, elemezgetni kezdem, hogy mi nem tetszik rajta. A végén legszíveseben elmenekülnék a közeléből. Mit tehetek ez ellen? Van valakinek ötlete, vagy csak orvos segíthet?
2009. júl. 8. 21:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igaz, hogy majdnem egy év eltelt, de még mindig rámjön néha ez a dolog. Valahogy a bőr idegesít, vagyis az, ha elképzelem, hogy milyen állaga/hőmérséklete lehet valaki bőrének, vagy ha izzadt, és tudom, hogy csúszik, vagy ha sok rajta a szőr.

Lehet egyébként, hogy összefügg azzal is, hogy nem szeretem a húst. Rossz belegondolni, hogy egy döglött állat van előttem, amit fel kell vágnom, és ilyen fura roszogó hangot ad ki, amikor a kés átsiklik az izmokon és inakon, aztán az jut eszembe, hogy én ezt a döglött állatot meg kell, hogy egyem.

De ha valaki olyannak a bőrét figyelem, akit tényleg szeretek, azt szívesen megölelem, megsimogatom, viszont ha mondjuk képről látok egy tökidegen és főleg nem szimpatikus embert, vagy valaki olyan ölel meg, akit nem túlzottan kedvelek, akkor rosszul leszek.

Lehet, hogy ez már nem normális, bár sosem voltam túl közvetlen. Akik ismernek, azok tudják, hogy nem szeretek pusziszkodni és kész. Ha meg megpróbálnak megölelni, akkor szólok, hogy ne csinálják, és így meg van oldva a dolog :D Csak akkor készülök ki, ha nem hallgatnak rám...

2010. júl. 13. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!