Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért undorodom a pop zenétől...

Miért undorodom a pop zenétől és a viva tv-től?

Figyelt kérdés
Csak én vagyok ezzel így? Úgy érzem, hogy a mai fiatalok nagy része feltétlenül azt szereti ami a viva tv-be megy, mintha agymosáson mennének keresztül. Értem ezalatt az sp és fluor rajongókat... régi számukat szerettem én is, de amit most művelnek... egy az, hogy dallama nincs meg a szövegének sincs semmi értelme, mondanivalója. Ebbe mit tudnak szeretni?:O
2011. jan. 5. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nemtom, ahogyan azt sem értettem, hogy amikor én voltam 12 éves, mit evett az összes osztálytársam Britney-n. Rosszul voltam tőle, ezek meg teljesen odavoltak érte...

Undorodj tovább, neked legalább van egyéniséged :)

2011. jan. 5. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nézni ennyi, én se nézem, különben is minek a zene csatorna mikor ott a youtube. :)
2011. jan. 5. 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Neemnem, nem vagy egyedül és jó, hogy más is utálja rajtam kívül. Tele van rózsaszín inges b*zikkal meg műzenékkel, meg igénytelen úgy ahogy van. Szánalom az egész csatorna. Onnan jöttek mindig is a műsorvezetők. Balázs még tűrhető meg a Lilu, de amik most vannak, azok később jönnek majd a nagy TV-khez... hát... sírok!
2011. jan. 6. 01:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Közéletbe már túl irritáló, hogy mindenki erről beszél és ezeket hallgatja...egyszerűen nincs saját stílusuk. Azt követik ami a tv-be megy. Ez számomra ijesztő :O
2011. jan. 6. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!