Lehetek orvos akkor is, ha rosszul vagyok a vértől?
Figyelt kérdés
11 évesen döntöttem el, hogy orvos akarok lenni, de az utóbbi időben rosszul vagyok a vértől. Akkor kezdődött, amikor az egyik barátom elesett a biciklijével, és utána rohamot kapott, a lábából meg dőlt a vér. Lehet, hogy pár év múlva "kinövöm"? Nagyon szeretnék orvos lenni, de kétlem, hogy el tudnám végezni az egyetemet úgy, hogy egy vérző kartól is elájulok.
16L
Köszönöm a válaszokat. :))
2012. jún. 25. 16:21
1/1 anonim válasza:
ha tényleg rosszul vagy tőle , akkor természetesen NEM! lehetsz :D Szerintem még nem volt túl sok vérrel való tapasztalatod egy kicsit jobban rákéne feküdnöd a témára , és gyorsan kinövöd a félelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!