Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha diszlexiás vagyok még...

Ha diszlexiás vagyok még lehetek orvos?

Figyelt kérdés
Nagyon imádom az orvostudományt.
2010. ápr. 4. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
szakembert kéne megkérdezni
2010. ápr. 4. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Földrajz, rajz tanárom is diszlexiás, pedig ő tanár.
2010. ápr. 4. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
diszlexia egy baromság szerintem.... az egyik osztálytársam is diszlexiás volt, de sokat olvasott hangosan, és sokat tanult, és már semmi gondja nincs....
2010. ápr. 5. 12:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2010. ápr. 5. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Mennyire jönnek ki rajtad a tünetek? Hogy állsz a nyelvekkel?

Diszlexiás vagyok, korai kezelésben részesültem. Ma gyorsabban olvasok, mint sok olyan, aki nem diszlexiás.

2010. ápr. 5. 17:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát nem mondhatnám ,hogy lassan olvasok,inkább hibázok néha.Meg ha hangosan kell és izgulok akkor alig-alig sikerűl kiejtenem.Hát német szavakba belebotlok,de angol az még úgy megy.

De ezen probálok felülkerekedni(nem járok mindig sikerrel),nagyon érdekel az orosi..Mindennap eltöltök vele 2-3 órát.Tanulgatok dolgokat nagyon érdekes..

Milyen kezelés?

2010. ápr. 5. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Meixner Ildikó olvasókönyvéből tanultam meg olvasni.
2010. ápr. 17. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs bajod az angollal, és jó vagy a reál tárgyakból, akkor a diszlexia nem akadály.
2010. ápr. 17. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!