Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nincs tiszta törölköző itthon...

Nincs tiszta törölköző itthon mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sürgősen fürdenem kellene és csak most vettem észre hogy nincs tiszta :S

2012. jún. 25. 00:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
8%

Szánalmas, hogy a nyári szünet megkezdődése óta mennyi idióta van ezen a fórumon.

Nap mint nap tucatjával.

Csak azt nem tudom, hogy tényleg ennyire borzalmasan buták (és gonoszak...), vagy csak szórakoznak, és direkt idegesítik az embereket?

El tudom képzelni ezt az utóbbi verziót is, valószínűleg annyira sekélyes az intelligenciájuk és a képzelőerejük, hogy más szórakozást el sem tudnak képzelni.

Meg valószínűleg örülnek még annak is, ha itt mindenki nekik esik és szidja őket, mert ezt leszámítva a kutya sem törődik velük...

2012. jún. 25. 06:37
 22/26 anonim ***** válasza:

kiveszel egyet anyád szekrényéből vagy tiszta! konyharuha.

Egyébként meg ennyire ki van számítva nálatok a törölköző? legtöbb családban van vagy 20 db, ami csak áll a szekrényben többnyire.

Ha pl. a férjem beledobja a sajátját a szennyesbe, simán lekapja az enyémet és megtörölközik vele. Ha elég gyakran mossátok, akkor nem gáz.

2012. jún. 25. 07:04
 23/26 anonim válasza:
Milyen gyakran mosol??vagy csak 2 törölköződ van otthon??Nem tűnik fel,mikor az utolsót használod?Moss sűrűbben!!!
2012. jún. 28. 23:50
 24/26 anonim ***** válasza:
Nálunk fejenként van vagy 12 törölköző.
2012. jún. 29. 01:18
 25/26 anonim ***** válasza:

Nekem meg világéletemben sosem volt több, mint négy törölközőm.

Egy nagyméretű van, két kicsi kéztörlő, meg egy ócska, amit a hajfestés után két hajmosásnál használok, amikor még engedi a színt a hajam.

És van egy fürdőköpenyem, amibe majdnem teljesen beleszáradok mindig. :D

2012. jún. 29. 02:00
 26/26 anonim válasza:
jéézusom xdd (nekünk is legalább 30 40 törölközőnk van,és ha mentek nyaralni, alig lesz törölközőőtök mert megtörölközöl bele sós,vagy balatonii vizzel ,utánna ha lefürdesz ugyanazt fogod használni:Oo?
2012. júl. 19. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!