Halottatok az Amerikában mostanság történt több "Zombi" esetekről?
Mit gondoltok erről??
és szerintem vannak akik "vírussal" kísérleteznek ...örök élet céljából :/ mi van ha balul sül el?
Túl sok Kaptárt és Legenda vagyokot néztél, bioszból gondolom nem te vagy az osztály agya. Azok az emberek kábítószer és egyéb tudatmódosítók befolyása alatt álltak, azért estek neki más embereknek és azért nem érezték a lövés okozta fájdalmat.
És gondolom sok mindent (konkrétan semmit) nem tudsz a genetikai kísérletek és a vírusok kapcsolatáról...
nem láttam még a kaptárt..
mert bioszból aztán tényleg olyat tanulunk ami ehhez egy kicsit is közelít, a te nagy agyaddal láthattad hogy írtam a drogot...
Akkor nézd meg, zombikkal kapcsolatban alapmű (és a Legenda vagyokot is arról koppintották). Ha meg nem tanulsz ilyet bioszból, ne legyenek ilyen feltevéseid mint víruskísérlet az örök életért. Én egyetemen tanultam ezeket bioszból. Épp írtam a választ miközben te küldted a linket. És a kábítószer nem fertőző, csak ha az egyik ember vérárama kapcsolatba kerül a másik emberrel (mint az AISD-es tűk).
Szóval hidd el, ennek annyi köze van a zombikhoz mint a focilabdámnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!