Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Halottatok a Firaizmus Filozóf...

Halottatok a Firaizmus Filozófiai Iskolájáról?

Figyelt kérdés

Halottatok a Firaizmus Filozófiai Iskolájáról?

És ha igen ,mi a véleményed róla?

Szerintem elégé Ironikus hogy pont ő beszél manipulálásról .. mind1 először ez jutott eszembe ahogy megláttam 1 videóját róla...

meg hogy idézem buta g....... elégé .... jellemre vall.

Szónok megbízhatóságában benne van hogy kell lennie tisztességnek is legalább kulturált lenne.

mind1 javitsatok ki kulturált módon :)

Ergo ha már erkölcsről beszélek

Találtam jobb oldalt :)

[link]

[link]

[link]

persze gondolkozatok elrajta....

2012. máj. 9. 22:11
 1/8 A kérdező kommentje:
2012. máj. 9. 22:14
 2/8 anonim válasza:
És mi a konkrét problémád neked a firaizmussal, illetve Fira személyével? Talán érzékeny pontra tapintott nálad? Vagy csak a saját blogodat szeretnéd reklámozni az ő neve által?
2012. máj. 11. 08:21
 3/8 anonim válasza:
100%
Fira Heffner egy teljesen hiteles forma. Nem játssza meg magát, és nem alakoskodik semmiféle kamu erkölccsel. Ez inkább követendő példa, mint sem fikázandó dolog. Szóval ezzel mellé lőttél kérdező. Szerintem is csak reklámozni akarod az oldalad... Szóval röhejes vagy.
2012. máj. 11. 10:25
 4/8 A kérdező kommentje:

nem is az én oldalam.

oké akkor hiteles.

Csak ...

2012. máj. 11. 20:58
 5/8 anonim válasza:
Nagyjából ugyanazokat a helyesírási hibákat véted, mint az ottani cikkíró srác. Fura véletlen. :) Na és mi az a "csak"?
2012. máj. 11. 21:40
 6/8 anonim válasza:

A Firaizmus Filozófiai Iskolája

176.332 ember kedveli · 22.173 ember beszél erről

és ez egy eléggé jó leírás róla:

[link]

2012. aug. 31. 13:35
 7/8 anonim válasza:

Firaizmus Filozófiai Iskolája honlap

[link]

2012. nov. 12. 11:10
 8/8 anonim válasza:
Már sosefeledd.hu a hivatalos oldal neve! A firaizmus.com domaint már nem ők használják, és minden infó ami ott van az átverés. De egyébként a facebook a tuti, illetve a youtube csatornájuk.
2013. júl. 23. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!