Úgy érzem elrontom a nyaramat?
Figyelt kérdés
Szóval minden nap tévézek,gépezek,kimegyek kicsit az udvarra és nem érzem teljesnek a napom 2hónap múlva megint suli kezdődik előről:( Holnap meg nyugdíjas búcsúztató lesz a suliba én is fellépek és ezért is izgulok.Mit csináljak hogy jobb legyen? Ti nem vagytok így?2012. jún. 20. 21:05
1/5 anonim válasza:
2.5 hónap van még, nem gond ha az első 2 heted így telik, kipihened az egész évben felgyülemlett dolgokat.
2/5 anonim válasza:
Találkozz barátokkal, menjetek el strandra, túrázni, fagyizni. Találjatok ki közös programokat, ne kuksolj a lakásban.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi és hogy ne izguljak a holnapi vers mondás miatt? Ezt mondom:Márai Sándor:Az élet értékéről.Az egész tantestület ott lesz:D És mindíg hadarok vagy valami gond van de a szöveget tudom :)
2012. jún. 20. 21:17
4/5 A kérdező kommentje:
értem köszi hát ma pl: 3tól- 7 ig barátommal voltunk strandon.Egy lány is segítene a helyzeten :)
2012. jún. 20. 21:19
5/5 A kérdező kommentje:
verses kérdésre válasz? Kérlek holnap 11 ig :D
2012. jún. 20. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!