Milyenre értékelnéd magadat 10-es skálán külsőleg? Hogy megy a csajozás/pasizás így?
Nemet és kort is írjatok.
Én tök átlagosan nézek ki. Nincs csajozós stílusom. Így kb. a csajok 90%-ánál nagyon nehéz dolgom van. Kb. 9% még nekem is örülne 1-2 pontos csajok, meg pár 3 pontos. 1% akinek igazán bejövök.
Csak a kérdésre válaszoljatok.
én 6-7 de csak azért mert nem vagyok cica-mica...szép arcom van kedves vagyok és a kisugárzásomról mindenki áradozik.viszont ennek ellenére nem vagyok beképzelt.
nos a pasizás már nem annyira mert 4 éve komoly kapcsolatom van.de azért mindig beprobálkoznak.és egy kis flört sosem árt :)
20/L
Külsőre és belsőre is 7 körül gondolnám magam. Nem voltam pasizások terén sosem sikeres, fiatalabb koromban mindig csúfoltak a magasságom miatt. Mostanában ez inkább előnyként jelenik meg, sokszor szólítanak le az utcán fotósok például, ez nagyon jól esik.
18/L
Külsőre: 7 izmos vagyok de van pocakom és a kettő nagy kontrasztja egymásnak így sokkal szembetűnöbb az a kis pocakom mint egy húsosabb embernek.
duma: 3 nincs jó dumám de tapasztalatom szerint a lányoknak nem is jön be a tipikus nagymenő csajozós duma...
Van humorom de ez néha kevés.. Inkább csak a a baj h kevés közös témám van egy vadidegen lánnyal és hamar leapad a beszélgetés aminek legtöbbször a " megyek vissza táncolni mert a barátnőm már vár" a vége....
Nekem olyan 5-6.
Egyébként bírom ezt a lepontozósdit.
Én nem tartom magam csúnyának olyan 7esre értékelem magam, az miatt mert kis növésű és vékony vagyok! sajnos ez a pasiknál nem nyerő. De most ha minden jól megy akkor lehet h hódítok! :D
16/L
9-es körül
17/L
nehezen megy a pasizás, mert sokan nyomulnak, de mind csak meg akar fektetni
jó kiskérdés!
magamra egy olyan...7-8 at adnék,de lehet,hogy most túl értékelem magamat!:)
A pasikkal kapcsban még nem volt úgy rendes kapcsolatom,mert még nincs aki tetszene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!