Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyenre értékelnéd magadat...

Milyenre értékelnéd magadat 10-es skálán külsőleg? Hogy megy a csajozás/pasizás így?

Figyelt kérdés

Nemet és kort is írjatok.

Én tök átlagosan nézek ki. Nincs csajozós stílusom. Így kb. a csajok 90%-ánál nagyon nehéz dolgom van. Kb. 9% még nekem is örülne 1-2 pontos csajok, meg pár 3 pontos. 1% akinek igazán bejövök.

Csak a kérdésre válaszoljatok.

2009. júl. 6. 12:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
Én magamat 8-9esnek tartom, pasizás jól megy, eddig majdnem mindig sikerült összejönnöm azzal, akit kinéztem, önbizalmam mégsem sok van ... hmm
2009. júl. 6. 14:20
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

én 6-7 de csak azért mert nem vagyok cica-mica...szép arcom van kedves vagyok és a kisugárzásomról mindenki áradozik.viszont ennek ellenére nem vagyok beképzelt.

nos a pasizás már nem annyira mert 4 éve komoly kapcsolatom van.de azért mindig beprobálkoznak.és egy kis flört sosem árt :)

20/L

2009. júl. 6. 18:24
 13/23 anonim ***** válasza:
78%

Külsőre és belsőre is 7 körül gondolnám magam. Nem voltam pasizások terén sosem sikeres, fiatalabb koromban mindig csúfoltak a magasságom miatt. Mostanában ez inkább előnyként jelenik meg, sokszor szólítanak le az utcán fotósok például, ez nagyon jól esik.

18/L

2009. júl. 6. 20:06
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
8-9
2009. júl. 6. 20:08
 15/23 anonim ***** válasza:
78%

Külsőre: 7 izmos vagyok de van pocakom és a kettő nagy kontrasztja egymásnak így sokkal szembetűnöbb az a kis pocakom mint egy húsosabb embernek.

duma: 3 nincs jó dumám de tapasztalatom szerint a lányoknak nem is jön be a tipikus nagymenő csajozós duma...

Van humorom de ez néha kevés.. Inkább csak a a baj h kevés közös témám van egy vadidegen lánnyal és hamar leapad a beszélgetés aminek legtöbbször a " megyek vissza táncolni mert a barátnőm már vár" a vége....

2009. júl. 6. 20:14
 16/23 anonim ***** válasza:

Nekem olyan 5-6.

Egyébként bírom ezt a lepontozósdit.

2009. júl. 7. 00:39
 17/23 anonim válasza:

Én nem tartom magam csúnyának olyan 7esre értékelem magam, az miatt mert kis növésű és vékony vagyok! sajnos ez a pasiknál nem nyerő. De most ha minden jól megy akkor lehet h hódítok! :D

16/L

2009. júl. 8. 17:36
 18/23 anonim ***** válasza:

9-es körül

17/L

nehezen megy a pasizás, mert sokan nyomulnak, de mind csak meg akar fektetni

2009. okt. 18. 12:13
 19/23 anonim válasza:

jó kiskérdés!

magamra egy olyan...7-8 at adnék,de lehet,hogy most túl értékelem magamat!:)

A pasikkal kapcsban még nem volt úgy rendes kapcsolatom,mert még nincs aki tetszene!

2009. dec. 9. 17:05
 20/23 anonim válasza:
Én magamat 0-ra értkelem.A kutyának sem kellek (mondjuk,nem is próbálkozok)
2010. dec. 7. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!