Milyenre értékelnéd magadat 10-es skálán külsőleg? Hogy megy a csajozás/pasizás így?
Nemet és kort is írjatok.
Én tök átlagosan nézek ki. Nincs csajozós stílusom. Így kb. a csajok 90%-ánál nagyon nehéz dolgom van. Kb. 9% még nekem is örülne 1-2 pontos csajok, meg pár 3 pontos. 1% akinek igazán bejövök.
Csak a kérdésre válaszoljatok.
Külsőre?
1-es vagy 0-ás..
Kövér vagyok, el van cseszve a hajam, rágom a körmöm...
Pasizás? Kinevetnek és csúfolódnak.
L/17
hm?(: érdekes kérdés..
a 10 a legjobb?hát akkor 5-6,de a pasik nem vesznek észre.Én meg nem vagyok az a típus aki kezdeményez,főleg mióta kikosaraztak!:( Egyébként nem tartom magam csúnyának...
14/L
Hát én külsőleg mondjuk 3-as... Nem vagyok valami szép!
Nem nagyképűségből de belsőleg sok jó tulajdonságom van. Persze van sok rossz is de hát kinek nics.
Pasizás... Semmi fejlmény...
L/14
Rettentő csúnyának tartom magam - kövér vagyok, az arcom szeplős. Ezért külsőre 0.
Pasizás tökéletesen megy. Tettetek egy is önbizalmat, leszólítanak buszon, szinte mindig van valakim.
14/L
Semmi bajom nincs magammal, régen rondább voltam, de ezen bárki változtathat, én meg is tettem. Most 9-est adnék magamnak.
Csajozni nem szoktam de néhány csaj mindig kitartóan próbálkozik nálam, akiknek olyan a stílusa mint nekem azoknak mindnek bejövök szinte. A többinek túl extrém vagy furcsa vagyok.
17/F
Külsőre kb 6-7,belsőleg viszont van sok jó tulajdonságom,de persze rossz is. : )
Nani
Külsőre 8-at adnék magamnak,de a környezetem átlagosnak tart.(úgy látszik magamnak tetszem :-) )
A pasizás már nem megy,mert férjnél vagyok. :-)
23/l
10 (ha valaki szerint nem annyi, az az ő baja)
31/ff
boldog párkapcsolat, éppen utódot várunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!