Mire kell oda figyelni szóbeli érettségin? Egy hetem van még és nem tanultam. Meg lehet még tanulni?
Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat:)2012. jún. 19. 19:14
21/28 A kérdező kommentje:
és sikerült?:D
2012. jún. 22. 21:02
22/28 Sidel válasza:
Egy hónapig tanultam matek emeltre, a maradék hat napban az összes többire. Ha a tételeket már kidolgoztad, akkor simán meg lehet tanulni, nekem is sikerült. Csak magyarból kaptam négyest, a többi ötös és csak egy % hiányzott hozzá, hogy mindenből ötös legyek.
Töriből a legrosszabb tételt húztam (választójog), de a források és az atlasz segítségével (saját tudás nélkül) 49/60 pontot értem el.
23/28 A kérdező kommentje:
Gratulálok:)
2012. jún. 25. 00:21
24/28 anonim válasza:
Én vagyok az 1 nap alatt 100 tétel; igen, sikerült! :)
25/28 A kérdező kommentje:
grat:D és nem volt para? nem izgultál meg ilyenek?:)
2012. jún. 25. 21:41
26/28 anonim válasza:
azt hogy a ménkűbe csináltad?! O_o' Mázlid volt a zsákbamacskával?
27/28 anonim válasza:
Hát, elég nagy mázlim is volt, de hogy őszinte legyek, 4 év alatt ragad is az emberre... egyetlen bajom a törivel volt, ahol póttételt húzattak, de így is 4-es. :)
28/28 anonim válasza:
hát, ha ez volt a célod, akkor grat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!