Mit tegyek ha a 14 éves barátnőm cigizik?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és van egy rég nem látott barátnőm (Tamara), aki az egyik osztálytársamnak is a barátnője. Ma az osztálytársam elhívott magukhoz, mert hogy ott lesz Tamara is. Eleinte örültem, de aztán megmondta hogy cigizik és nem tudják leszoktatni a szülei sem. Én megválogatom a barátaimat és nem akarok egy drogosnak a barátja lenni (akinek egy másik barátnője is cigizik). Ma megmondom az osztálytársamnak h nem birok elmenni (kitalálok valamit), de utána rám fognak akaszkodni és nem mondhatom mindig azt hogy nem érek rá. Ami a legrosszabb hogy Tamarának a szülei jóban vannak az enyéimmel, szóval rég nem látott barátok, és félek hogyha majd egyszer eljönnek mit fogok mondani. Mit tegyek?2012. jún. 19. 12:06
1/4 anonim válasza:
Az, hogy valaki cigizik nem jó dolog, de nem elítélendő bűn. Az, hogy te emiatt elítéled, és lenézed, na az már szemétség. Csak kérd meg, hogy amikor veled van ne cigizzen.
2/4 anonim válasza:
Huh hát ez igazán nehéz ügy!De szerintem minden az őszinteségen alapszik!Egy barátságnak az egyik mozgató rugója az őszinteség.Ha ez a Tamara fontos neked akkor megpróbálsz segíteni leszokni neki bátorítod és sokat vagy vele!Ha viszon nem szeretnél tovább barátságban lenni vele akkor megérdemli h elmond neki..hátha ott tudtok valamit kitalálni erre a a prooblémára!Remélemsikerül megoldani!
3/4 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy cigizik? Ezen fennakadni?
4/4 anonim válasza:
Attól még lehet nagyon jó barát hogy cigizik.. Nem tudom miért problémázol ezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!