Sims2 -ben hogy kell CSALNI?
Figyelt kérdés
Sims 2 van meg az összes kiegészítőjével együtt. Nagyon kellene az egyik családomnak pénz, de sajnos kevesen vannak, és nehezen keresik meg. Csalás kóddal próbáltam, de amikor megnyomtam a CTRL+Shift+C billentyűkombinációt, de csak fotózott egyet, a cheat-ablak nem volt sehol. Eddig akármilyen gépen próbáltam, mindig működött ez a kombináció. A "C" -gomb ugyebár a fotózást jelenti, és emiatt nem tudom előhozni a csalás-ablakot. Olvastam, hogy át kell állítani a kamera gyorsbillentyűjét valami másra, de végignéztem a beállításokat és sehol sem találtam ilyen opciót. Valaki tudna segíteni? Sürgős!2012. jún. 17. 20:30
1/7 anonim válasza:
úristen:|fogalmam sincs,nekem sose volt ilyen gondom
2/7 anonim válasza:
Nem, hanem előtte kell valamit átírni valahol :D Már évek óta nem játszottam, de anno a mysims.hu-ról tanultam a kódokat.
3/7 A kérdező kommentje:
Mármint mit kell átírni? És hol?
2012. jún. 17. 22:01
4/7 anonim válasza:
Nyomd meg a Ctrl+Shift+C billentyukombinációt és a konzolba írd be a kódokat.
Fontos a kis/nagy betu különbsége!
Kaching - 1000 pénz
Motherlode - 50000 pénz
help - kilistázza az összes cheat kódot
help * - speciális információk a * nevu cheat kódról
exit - cheat ablak bezárása
aging -off - nem öregedik a sim
aging -on - öregedés visszakapcsolása
expand - cheat ablak kibovítése
moveObjects on - tárgyak mozgatása bekapcsolva
moveObjects off - tárgyak mozgatása kikapcsolva
autoPatch -on - autoupdate bekapcsolása
autoPatch -off - autoupdate kikapcsolása
slowMotion # - játék sebességének beállítása (# lehet 0-tól 8-ig, 0 a normál)
Sok szerencsét hozzájuk, jó játékot! ;)
5/7 A kérdező kommentje:
De HIÁBA NYOMOM, nem jön be! Szétb@szom már a billentyűzetet, olyan erősen nyomom, de nem történik semmi. :( Azért köszi a választ, egy csomó kódot nem is ismertem.
2012. jún. 19. 21:08
7/7 A kérdező kommentje:
Juhú, megvan :D De nem az volt a probléma, hogy rosszul nyomtam, hanem hogy nem jelenítette meg rendesen, és miután lenyomtam a kombinációt, vaktában beírtam, hogy "motherlode", majd az enter lenyomásával rendbe jött minden, mostmár működik.
2012. jún. 28. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!