Hgyan tudok a sims2-ben kimenni az erdőbe?
a sims2ben nem tudsz kimenni bárhová, ott csak a saját telkeden tudsz mozogni, meg taxival és kocsival másik telekre. vámpírt így tudsz csinálni: (először is kell az éjszakák kiegészítő) beírod a csalást: boolprop testingcheatsenabled true. utána ráklikkelsz (és nyomod a shiftet) a postaládára, ott megjelenik egy titkos menü. rámész a bővebbenre, majd a make vampire-ra. ha jól tudom, akkor a simed vámpír lesz. ha meg nem, akkor megjelenik egy vámpír a telkeden, azzal kell összebarátkoznod (ha nappal hívod elő, akkor el fog szaladni, tehát inkább este alkalmazd ezt, VAGY add hozzá a családodhoz (shift+klikk a vámpírra aztán make selectable -> családtag lesz, és a barátainál húzd fel maxra a kapcsolatát a simeddel, és fordítva is) és ha összebarátkozol vele, akkor:
1. a vámpírral rákattintasz a simedre és megharaptatod
2. a simed kérheti a vámpírt, hogy harapja meg
Próbáltam érthetően elmagyarázni, én egy pár hónapja játszottam ezzel, azért emlékeztem rá. De mostmár sims3azok, na ott ki lehet menni a teleről bárhová, és ott is vannak vámpírok (leszáll az éj szükséges) :)
ha valamit még nem értesz, írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!