Mi az a közlemény banki utalásnál?
Figyelt kérdés
Ezt ki kell tölteni?és a srác aztmondja hogy a felhasználónevem kéne oda írnom egyik vaterához hasonló oldalon üzletelek kezdő vagyok ez hogy működik?2012. jún. 17. 19:29
1/7 anonim válasza:
A közleményben annak üzensz, akinek utalsz. Ez egyes esetekben kötött, máskor szabadon választott.
Ha ügyfélként rendezed a számlát, akkor a szolgáltatótól kapott azonosítót kel oda írni.
Ha mamád számlájára küldesz pénzt, akkor odaírhatod, hogy heló mami, itt a zseton.
2/7 A kérdező kommentje:
hát ez jó:D köszi a gyors választ mostmár értem:)
2012. jún. 17. 19:38
3/7 anonim válasza:
"a srác aztmondja hogy a felhasználónevem kéne oda írnom"
Jelen esetben ez a közlemény!
4/7 anonim válasza:
Ha az apeh-nak utalsz, akkor a 10 jegyű adóazonosító számod. Ha vállalkozó vagy, akkor az adószámod.
5/7 anonim válasza:
A közlemény rovatba mindig valami olyan azonosítót kell írni, amiből a címzett tudja, miért küldted a pénzt. Pl. ha számlát egyenlítesz ki, a címzett által kiküldött számlának a számát, ha APEH-nak utalsz, akkor az adóazonosítódat, ha szállásdíj-előleget utalsz vagy kölcsönt fizetsz vissza, akkor az ok megnevezését. Ha ajándékba küldöd, akkor "Boldog szülinapot" vagy "Népnapodra" stb.
7/7 anonim válasza:
Banki át utalásnál baj, hogy nem írtam közleményt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!