Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A szüleim el akarnak tiltani...

A szüleim el akarnak tiltani a barátaimtól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 13 éves vagyok,és azzal van bajom,hogy a szüleim megtiltják,hogy barátkozzam.Az iskolánkban ugyanis elég sok diák van,de a velem egykorúak folyton "bandáznak".(éjjel járkálnak,isznak,sajnos olyan is van köztük,aki cigizik...)

Igazság szerint én sose mentem velük sehova,nem cigizem,nem iszom illetve nem "bandázom".Éppen e miatt folyton ki vagyok közösítve az állítólagos barátaim által.Meg persze azért is,mert nekik 5-ös,6-os a magatartásuk...(Nálunk 10-esig van.),nekem meg 10-es , ezért én lettem a "stréber".A múltkor,mikor kiderült,hogy 10-esre záródom,a "barátaim" napokig szóba sem álltak velem.Talán a szüleimnek van igazuk,de én csak azért szeretnék barátkozni,mert mindenki piszkál,hogy visszahúzodó vagyok,ezért nincsenek barátaim,meg persze,én is érzem hogy eléggé tartózkodom az ilyen magatartástól,jegyektől,bulizástól,ivástól,stb.Nem értem,az iskolánkban egy normális lány sincs,akivel barátkozhatnék.Egy lány van,aki barátnőm,de ő nem ebbe az iskolába jár,méghozzá 2 nyelvet beszél,tehát sokszor nem érti mit mondok+lehet elfognak költözni nemsokára..(július.)Az osztálytársaimnak pedig csak akkor vagyok jó,ha felmérőt írunk,akkor mindenki körém gyűl,hogy segítsek neki..és én megteszem..tudom hülyeség.A múltkor pl.az volt,hogy az o.társaim észrevették,hogy nekem lett a legjobb jegyem,ezért azt HAZUDTÁK a tanárnak,hogy puskáztam,és ugye 25 diák ellenem...Kicsit fura helyzet volt..De a tanár nem húzta le a jegyem.Bocsi ,hogy hosszú lett...Remélem jó kategoriába tettem! Köszönöm annak,aki végigolvasta,és választ ír rá!

2012. jún. 15. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem tetszik, de a szüleidnek igaza van, gondold már végig mit csinálnak veled... Egy ilyen társaságba te nem vagy való. Ha máshogy nem megy, próbálkozz, másik osztályból barátot szerezni, de én az ilyen "barátok"-at hagynám...
2012. jún. 15. 13:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Voltak más osztályokból barátaim,leginkább a 8.-osokkal jöttem ki,mert amúgy is mindenki érettebbnek tart a koromnál,de ők sajnos pont ma ballagtak el,így teljesen egyedül maradtam,az iskolából pedig még 2 teljes évem van.A tanáraimat is nagyon kedvelem,kedvesek,aranyosak,mindig mosolyt csalnak az arcomra.Szüneteken általában velük beszélgetem,leginkább a töritanárommal,meg a matektanárommal.
2012. jún. 15. 13:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Én se voltam a társaság kedvence általánosban, de nem is kerestem a "bandázók" barátságát. Nem kell csak azért közeledni feléjük, mert egyébként nincs kivel barátkoznod. Ne add le az igényeidet, keress arra méltó barátokat, ha kell, akkor a sulin kívül. Egyébként meg 2 év és új suli, új élet. Kitartás :)
2012. jún. 15. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!