Hogy mondjam el úgy, hogy ne legyenek mérgesek a szüleim?
Figyelt kérdés
Tegnap elloptak tőlem 4000 forintot és nem tudom, hogy mondjam el a szüleimnek mert biztos kibuknának ha megtudnák. de azt se akarom, hogy mástól tudják meg lécci segítsetek.2012. máj. 22. 14:09
1/5 anonim válasza:
szerintem jobb ha ezt minél előbb elmondod szüleidnek!!és hol lopták el?mert ha pl. suliban akkor szólj az igazgatónak is!tőlem is volt ,hogy elloptak pénzt suliban anyáéknak elmondtam ...apa nem hitt nekem(fogalmam sincs miért)anya meg igen....végén szólt nekem két lány h tudják ki lopta el a pénzem...szóltunk tanárnak aztán mentünk igazgatóiba
2/5 A kérdező kommentje:
Igen suliba lopták el és tudom is ki volt és az igazgató meg az ofő is tudja csak azért nem merem elmondani a szüleimnek mert ők olyanok , hogy én kapnék minden szidást...
2012. máj. 22. 14:47
3/5 anonim válasza:
mond meg nekik hogy nem te tehetsz róla,hogy ellopták.Honnan lopták el?
4/5 A kérdező kommentje:
a táskámból de ki gondolta volna, hogy fél perc alatt is ellopják....:"(
2012. máj. 22. 17:38
5/5 anonim válasza:
:( na elmondtad a szüleidnek?nekem a farzsebemből lopta el egy volt osztálytársam de úgy hogy nem is vettem észre...megkérdeztem hogy mikor adja vissza (ez még 6.-ban volt)és mondta h most nem tudja visszaadni mert a szülei pénztárcájában csak 20ezresek voltak..vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!