Szüleim a kaján spórolnak és ez már nagyon kiakaszt. Mit tehetnék?
Ugyanezt csinálta anyum is!!!
Mondtam neki hogy vegyünk már rendes húst és akkor azzal jobban elvagyok mint ha xar szendvicset eszek vagy ilyenek.
Elrángattam a Nagycsarnokba és bevásároltunk, és még jobb minőségű dolgokat vettünk jobb áron mint a Legkisebb is számítban a szomszédban - am se szeretem a multikat, de a Tesco már kezd pofátlanul drága lenni most hogy odaszoktatták a népet.
Én elég sokáig hisztiztem neki mire felfogta hogy gyűlölöm a vacak kajákat és én húst szeretnék enni salátával.
Úgyhogy most mindig van otthon husi a mélyhűtőben meg zöldség is rendesen.
A csak a tanulásra koncentrálj, hát na az nálunk is megvolt... aztán mégis dolgozni mentem mert utáltam már sítáborra, bulira kuncsorogni...
Mondjuk én nem tudom megsaccolni rendesen hogy mi most hogy állunk, de anyum mindig a pénzen izél, ami elég stresszessé teszi az embert.
Mind1 nyáron megyek Londonba dolgozni aztán abból elleszek egy ideig.... szerintem te is dolgozz nyáron majd valamit és akkor lesz saját pénzed csirkehusira meg erre-arra amíg nem sikerül meggyőzni a szüleidet hogy ne a kaján spóroljatok, és rajta keresztül az EGÉSZSÉGETEKEN - ez pl. jó érv lehet még! Nah meg nem mennyiségre kell menni, hanem inkább minőségre!
//apuméknál is van 3 tv, 3 laptop, 1 v 2 számítógép meg minden elektronikus vacak, aztán a legsilányabb kajákat eszik... rokonok nem hittek nekem hogy mennyire xar azt hitték hisztizem, aztán közös nyaralás 2. v 3. napján együtt mentünk unokatesómmal salátát vásárolni :D//
Elég rossz ilyenekt hallani/olvasni, hogy szülők ilyenek legyenek. Kicsit sajnálom. Viszont nagyon pozitív, hogy legalább akad olyan fiatal, akit még érdekel az ilyne, és nem csak a Meki barátunk, meg a Starbucks....
HAjrá, kitartást, és én is azt tudom neked ajánlani, hogy pl hétvégi diákmeló, vagy valamilyen diákmeló, és azt pedig úgy osztod be, ahogy akarod. Illetve ha már egyetemre mész, akkor hétvégente max ott maradsz, és tudsz melózni, és nem kell azt enned, amit szüleid vesznek.
Nagyon sok kitartást, mert a Te célod JÓ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!