Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy jovok ki jol?

Hogy jovok ki jol?

Figyelt kérdés
Parommal anyosomnal lakunk a 9honapos kislanyunkal. El mergesedtek a dolgok es most valasztani kellene. Maradunk es szukolkodunk + feszultseg veszekedes. Vagy elmegyunk boldogok leszunk es szukolkodunk. Nagyon bonyolult helyzet . Attol felunk ha elmegyunk alberletbe nem tudjuk majd fizetni a tartozasokat meg hogy a bank letiltast kuld rank.mi lehet a megoldas

2012. jún. 15. 12:09
 1/3 wml90 ***** válasza:
olyanok is elvesztik a lakásukat, akiknek van munkájuk. hirtelen nekiugrani 1 költözésnek nem jó. úgy járnátok a legjobban, ha megbeszélnétek a gondokat..
2012. jún. 21. 14:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazad meg van. De béke nem lesz sosem mindig lesz itt probléma. Próbáltuk már párom is és én is. Nagyon útban vagyunk vagy nem tudom,
2012. jún. 22. 21:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazad van. De béke nem lesz sosem mindig lesz itt probléma. Próbáltuk már megbeszèlni párom is és én is. Nagyon útban vagyunk vagy nem tudom, vagy engem utálnak nagyon pedig én mindent megtettem hogy a kedvükre legyek alkalmazkodtam is 2 éve lesz hogy itt lakok.
2012. jún. 22. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!