Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kitűnő lettem! Szerintetek...

Kitűnő lettem! Szerintetek túl kicsi ajándék egy iphone 4s és kérjek mellé még egy ipod-od, vagy elég egy iphone 4s?

Figyelt kérdés
5-es voltam.
2012. jún. 13. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha szüleid jófejek, és megkéred őket, akkor kaphatsz. Egy maflást. Attól még hogy sok 5ösöd van, nem jeleni azonnal hogy mindent megkaphatsz, főleg ilyen árért. Inkább kérj egy könyvet, vagy valami hasznosat (ruha, írószer, valami ami a hobbiddal kapcsolatos).
2012. jún. 13. 20:42
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

Az a helyzet, hogy legszívesebben én is azt válaszolnám, hogy amikor kitűnő voltam, még a fényképezőgépet is elfelejtették hozni a szüleim...de amikor az unokatesóm volt kitűnő, akkor bezzeg vitték.

De hogy értelmeset válaszoljak...kérd mindkét ajándékot...a jó munkáért jutalom jár, és megtanulsz lobbizni is. :)

2012. jún. 13. 22:30
 13/15 anonim ***** válasza:

nem csak undorito vagy, de még hulye is

a legtobb gyerek orul ha van neki telefonja te meg itt azt pofazod hogy kituno lettél és túl kicsi ajándék egy iphone, nekem egy szar telefonom van és egy ipod touchom amire 3,5 evíg gyüjtögettem aztán megvettem a saját pénzemböl

azért nem csak undorito vagy hanem még hülye is mert az iphone, meg az ipod teljesen ugyanaz, csak az ipodnak nem olyan jo a kameraja, nem lehet vele telefonálni, vékonyabb, olcsóbb és nem lehet rajta internetezni wifi nélkül

szoval szerintem te egy szánalmas gerinctelen élölény vagy......

2012. jún. 16. 19:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Mennyi irigy ember, istenem....
2012. jún. 17. 19:44
 15/15 anonim ***** válasza:

szeretnék a kérdésre válaszolni, és nem irigykedni:

én most csak az egyiket kérném, mondjuk karácsonyra a másikat, mivel úgyse tudod a kettőt egyszerret nyomkodni. tehát egy ipodot kérnék karácsonyra, mivel szeptemberben jön a legújjabb (5.gen) arra megéri várni. az irigyekkel meg ne foglalkozz.

2012. aug. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!