Kitűnő lettem! Szerintetek túl kicsi ajándék egy iphone 4s és kérjek mellé még egy ipod-od, vagy elég egy iphone 4s?
Figyelt kérdés
5-es voltam.2012. jún. 13. 18:47
1/15 anonim válasza:
Ismételgesd ezt még úgy 7 évig és akkor már kérhetsz akár egy laptopot is.
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor nem túl kicsi ajándék az iphone 4s?
2012. jún. 13. 18:53
3/15 anonim válasza:
Én dicséreten kívül semmit nem kaptam, maximum meghívtak egy fagyira. Magadért tanulsz, nem az ajándék miatt. Érettségire BMW-t kérsz?
4/15 anonim válasza:
Tényleg "5-es" voltál?
Mellesleg ha ilyen nagy problémával küzdesz, akkor nem itt kellene kérdezned, hanem pszichológushoz járni.
5/15 anonim válasza:
Szerintem 'nem túl kicsi ajándék'. Sőt. Normál estetben ajándokt sem lenne muszáj kapnod.
6/15 anonim válasza:
Általánosban minden normális ember kitűnő..
7/15 anonim válasza:
Istenem....
Minek neked Ipod meg Iphone???????
A felnőtteknek sincs,neked miért kell,hogy menő legyél?
Amikor én kitűnő voltam csak megdicsértek,mamáméktól max. pénzt kaptam...
I DONT WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE!!!!
9/15 anonim válasza:
NE KÉRJ SEMMIT! az teljes mértékben a te érdeked, hogy kitünő vay és leszel, hogy aztán jók legyenek a továbbtanulási esélyeid. Hamár a szüleid nagyon szeretnének venni neked valamit, kérj egy kisebb ajándékot. De tudod te mennyibe kerül egy iphone meg egy ipod? Max, ha olyan gazdagok vagytok...
10/15 anonim válasza:
Szerintem a kérdés egyértelműen fail, inkább csak unatkozott a gyerek és provokálni akarta a népet. Abban is kételkedem, hogy egyáltalán kitűnő lett a helyesírását elnézve, arról nem is beszélve, hogy a kérdésnek mi köze van a tudományokhoz, de ebbe inkább nem is mennék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!