Szép név a Szellő?
Szeretném megvàltoztatni a nevemet egy àtlagos névről egy különlegesre. Végigolvastam, milyen ritka magyar lànynevek vannak és ez tetszett meg legjobban.
Még nem vettem fel a nevet,mert nem tudom,hogy mások hogy állnának hozzá. Attòl félek, hogy kinevetnek, esetleg kigunyolnak a nevem miatt (,mert sajnos az emberek manapság így viselkednek a másikkal szemben).
A (normàlis) vàlaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Bocsi, hogy megin az elejére kerül a kérdésed, ucsó vagyok ismét:D
Elfelejtettem írni, hogy szólíthatnak Szellinek úgy is, h nem változtatod meg a neved! :-)
Szerintem a Sebes Szellő szép név, nagyon aranyos és egyedi... Ha én megszoktam és megszerettem szerintem a környezetének is menni fog. :-)
Menjetek már a lovakkal. -.-
És még mindig azt mondom a te életed, a te neved élj bátran a változtatás jogával, ha igazán a tiédnek érzed! ;) A levélbe már érveltem miért jó. :)
És a nevünk is egy örökség, jogunkban áll megváltoztatni, ha nem tetszik. Ha a kisasszonynak a Szellő áll közel a lelkéhez, miért tartanánk vissza? :-)
A Szellő szép név, ritka és különleges. Én Szellő Rózsa párosításban venném fel.
Viszont, a Sebes Szellő szerintem borzalmas.
amennyiben ritka magyar nevet szeretnél, szerintem sok szép név közül lehet még válogatni.
Pl: Alba, Babér, Árnika, Bíbor, Ajsa, Csende, Villő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!