Szeretném megvàltoztatni a nevemet egy àtlagos névről egy különlegesre. Végigolvastam, milyen ritka magyar lànynevek vannak és ez tetszett meg legjobban.
Még nem vettem fel a nevet,mert nem tudom,hogy mások hogy állnának hozzá. Attòl félek, hogy kinevetnek, esetleg kigunyolnak a nevem miatt (,mert sajnos az emberek manapság így viselkednek a másikkal szemben).
A (normàlis) vàlaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Függ a vezetéknevedtől és a megjelenésedtől. Képzeld el a Kemény Szellő párosítást. Ismerek egy kislányt, akinek az Őzike nevet adták és olyan kövér, mint röfi. Elég szerencsétlen választás.
2012. jún. 11. 23:23
4/31 anonim válasza:
Nekem is az ugrott be hogy lónak szép név a Szellő.
2012. jún. 11. 23:29
5/31 anonim válasza:
Van ennél sokkal jobb is, keresgélj még:)
2012. jún. 12. 01:28
6/31 A kérdező kommentje:
Ha a Szellőt választanám keresztnévnek, mert a vezetéknevem Sebes. Akiket eddig megkérdeztem,azoknak tetszett,de ők a arátnőim.Ők azt mondták, hogy illik rám. A barátnőkön kivül nem tusom,hogy a többiek hogy állnának hozzá.
2012. jún. 12. 07:33
7/31 anonim válasza:
Sebes Szellő? Melyik pályán lesz majd versenyed, megyek és fogadok rád!
Ui: Ez tényleg teljesen olyan mint egy lónév...nem ajánlom ezt a nevet.
2012. jún. 12. 09:17
8/31 anonim válasza:
És a barátnőid elégedettek a nevükkel? Neked mi a kifogásod ellene?
Az, hogy egy tucatnév,. vagy más szempontból nem szereted?
A szüleid mit szólnának hozzá?
Azért, mielőtt egy ilyen komoly lépésre elszánod magad, ezeket nem árt magadban tisztázni.
Végül is szép név a Szellő.
Az én kedvencem pedig a Hajnalka.
Sebes Hajnalka. Nem hangzik rosszul ez sem, szerintem.
2012. jún. 12. 10:28
9/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom magamban biztosra tisztázni, mert nem tudom, hogy mások hogy fogadnák. A szüleim egyébként beleegyeztek! S becenevem Szelli lenne vagy Szellő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!