Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért eszik az emberek a...

Miért eszik az emberek a taknyukat? Van itt közületek aki meg eszi? És miért? 24F

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 12:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fúúj...Épp spagettit ettem de elvetted az étvágyam...20/L
2012. jún. 10. 13:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Én nem eszem meg, csak kérdeztem! Remélem vissza ment az étvágyad! :)
2012. jún. 10. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy naponta kb. 1 liter orrváladékot termelsz, aminek nagy része a garaton át folyik a nyelőcsőbe, és "megeszed"?
2012. jún. 10. 13:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Jó de az nem olyan evés! Amikor valaki túrja az orrát és az ujjáról nyalja le a taknyot. De amúgy nem tudtam.
2012. jún. 10. 13:26
 5/12 anonim ***** válasza:

Oké még jobban elment az étvágyam. pedig örültem, hogy végre tudtam főzni magamnak...20/L

Ui: Valaki megragadt egy alacsonyabb szellemi szinten, vagy gyerekkori trauma érte. Pszichológiából tanultuk.

2012. jún. 10. 13:30
 6/12 A kérdező kommentje:

20L

Sajnálom, hogy el ment az étvágyad. De azért csak vissza jön nem? :O Küldhetsz nekem is abból a spagiból :D sok sajt legyen rajta lehet benne egy kis gomba! :)

2012. jún. 10. 13:34
 7/12 anonim ***** válasza:
A gomba az kimaradt belőle, de sajt és tejföl van bőven! :D Gyere ide és kapsz :D Csak találj ki valami jobb témát a beszélgetéshez :D
2012. jún. 10. 14:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Oké, akkor hol is laksz? Majd beszélünk akkor más témáról. :)De itt a GYK-n se valami népszerű ez a téma! Vajon miért?! :D
2012. jún. 10. 16:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Szeged :D

Amúgy szerintem azért mert elég undi :D Bár elég érdekes mikor vezetés közben megállok a lámánál, és oldalra nézve mit látok? A másik kocsiban valaki éppen bányászik. Kiábrándító!

2012. jún. 10. 17:03
 10/12 A kérdező kommentje:

Pécs :)

Hát messze vagy most ki hagyom a közös spagit veled, h a majd arra járok és nem fordul elő sürün az 1x voltam ott átutazóba akkor is.

[link]

Innen ered a kérdésem! :) XD ez is bányász :)

2012. jún. 10. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!