Használ valaki közületek hosszabb ideje kerámia pengéjű kést? Ha igen, mi a véleményetek róla?
Volt már ilyen kérdés, csak beleolvastam és, egy általam nagyrabecsült kedves válaszadó,aki igencsak nagy késforgató hírében áll, azt írta a kérdezőnek, hogy kár pénzt adni érte. nem biztos, hogy pontosan idéztem, de a lényege ez volt.
Én feltétel nélkül adok az ő szavára, így nem is vennék.
Persze mindenki maga dönt, mire költ.
Fiam szakács. Egész nap késsel a kezében pezseg. Most hivtam fel, hogy jó-e az általa használt kerámia kés. Azt mondta, hogy nagyon jó, csak kényes. Hamar lepattan, törik. Különben szereti.
,
Egyik ismerősömnek van, ő azt mondja szuper. Jobban tartja az élét mint a fém (keményebb), viszont ebből adódóan könnyen törik. De állítólag zöldségaprításra, hús kockázására, szeletelésére szuper. Hús filézésre, illetve csontos húsok vagdosására nem alkalmas!
Én most tervezek venni egy kyocera szakácskést próbaképpen, remélem beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!