Akadt e már közületek valakinek problémája a Ryanair online check in-nél?
Figyelt kérdés
Az "onlie check in"-nél kér egy olyat, hogy az úti okmány lejárati ideje. A legkésőbbi megadható időpont 2033, de a szemelyi 2075-ben jár le(nem elírás 2075). Ilyenkor mi a teendő?2012. jún. 8. 06:03
1/9 anonim válasza:
Nem 2015? A 2075 biztos, hogy elírás.
2/9 A kérdező kommentje:
Mint megjegyeztem nem elírás 2075. Apumnak 2060, anyumnak 2075.
2012. jún. 8. 06:45
3/9 anonim válasza:
Ez kizárt dolog, a személyit ha jól emlékszem 10 évre adják.
Azt el tudom képzelni, hogy egyet elírnak, na de kettőt?
Amúgy a kérdés jogos is lehet, mert vannak olyan régi barna személyik melyek visszavonásig érvényesek, tehát nincs lejárati dátumok. Ilyenkor én sem tudom mi van..
4/9 anonim válasza:
Nem adnak személyit 63 évre, mert addig nem is fogsz élni. Valamit tuti elnézel, vagy valamit elírtak. Esetleg illegális bevándorló vagy, és béna hamisítványt kaptál:)!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat, csak egyik sem a kérdésemre válasz. Egyébként bármily hihetetlen, de ilyen hosszú az érvényességi ideje. Nem tudom mi a hivatalos indok, mérce, hogy kinek milyen hosszú érvényességi időt adnak a dokumentumoknak. Egyébként a szüleimről van szó akik már 65 felett járnak, nemrég újították meg a személyit és mivel gondolom a statisztikák szerint max még egyszer, netalán kétszer kellene megújítsák életük során, ezért hogy már ne kelljen vele bajlódniuk ezért betesznek egy olyan dátumot, amit már biztos nem élnek túl, mivel végtelen jelet csak nem tehetnek. Nem én tehetek róla de Romániában ez így működik. Aki esetleg tud a kérdésre válasszal szolgálni azt kérem tegye meg, annak akinek csak annyi jut eszébe, hogy ilyen nincs, én nem ismerem a számokat, illegális bevándorlok vagyunk, lefizettük a hivatalban dolgozót stb. az tartsa meg a véleményét ha nem tud hozzászólni.
2012. jún. 8. 16:20
6/9 anonim válasza:
Esetleg a Ryanair ügyfélszolgálatát próbáltad már felhívni? Lehet, hogy sokkal egyszerűbb lenne.
7/9 anonim válasza:
Egyébként írhattad volna, hogy román állampolgárok, akkor nem indulunk ki a magyar szabályozásból. Az ide írók nagy része ugyanis magyar, itt meg nem adnak személyit csak 10 évre, így itt gondolom mindenki ebből a szabályból indult ki.
8/9 anonim válasza:
Nem igaz, hogy csak 10 évre adnak személyit. Nekem is van olyan idős ismerősöm, akinek lehetetlen lejárati időt adtak meg. Neki még a régi, "korlátlan ideig érvényes" személyije volt, és azt váltották ki egy hasonlóan kései lejárati idejű okmánnyal. [Mivel az EU-ban korlátlan ideig érvényes okmányok nincsenek.]
9/9 anonim válasza:
Őket kell híni: 06/1 296-5935 - ryanair jegyeladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!