15 éves lány vagyok. Adnátok tanácsokat nekem? (bármivel kapcsolatban)
azt tanácsolom, h NE MENJ a szerelem, szex témakörbe, mert ott olyan hülye kérdéseket olvashatsz a veled egykorú, avagy fiatalabb/idősebb tapasztalatlan idiótáktól, hogy a végén te is az ő példájukat fogod követni...
bár ki tudja, lehet már megtörtént:P
A drogok rosszak,okéé ?
(Drugs are bad,mmkay?)
-Mr.Mackey :D
Én is 15 éves lány vagyok, megpróbálom megosztani veled azokat a tanácsokat, amiket én kaptam vagy amik szerint élek. :)
Jegyezd meg: gyereket nem ölünk. (Remélem tudod mire gondolok... Engem anno édesanyám ezzel az egyetlen mondattal "világosított föl".)
Cselekedj mindig a méltóságodhoz illően. (Értem ezalatt: tarts meg a női méltóságod, ne öltözz úgy mint egy K, ne torzítsd el a magyar nyelvet - szupcsi és társai.)
Az embereket a leghűvösebb hangnemmel lehet a legjobban vérig sérteni. (Tehát: ha valaki piszkál, ne kapd fel a vizet. Maradj hűvös és válaszolj frappánsan. Garantált az eredmény.)
Legyenek titkaid - maradj titokzatos. (Nem kell, hogy mindenki mindent tudjon. Ha mindig van egy kis homály körülötted, az emberek érdeklődni fognak irántad.)
És persze tölts sok időt a barátaiddal, szórakozz, olvass, hallgass zenét vagy egyszerűen csak álmodozz. :) Tégy róla, hogy elérj valamit az életben és hogy akár szűkebb társaságban, de megjegyezzék a neved. Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!