Hogyan tudnám megidézni egy elhunyt rokonom szellemét? Egyáltalán van itt olyasvalaki aki jártas ebben a szakmában"
én és a barátnőm már idéztünk szellemeket, pedig csak 16 évesek vagyunk. A legjobban akkor tudod megidézni, ha vagytok legalább 2en vagy 3an, egy szobában. Ablakokat lezárni-hogy hitelesebb legyen- és kezdődhet is :)
szívesen msneznék veled
:D köszi:) a b.nőimmel eccer már próbáltuk heccből,és bejött! de ugye most nyár van,mindenki nyaral nem jönne össze:S
Priviben megadom az msn címem;)
hát ... te egyedül nehogy megidézd .....max médiummal hozzá értő emberrel ....
nekem volt olyan ismerősöm h a nagymamáját akarták megidézni ő meg egy bnője ... és hát nem a nagyit siekrült hanem vki mást... egy rossz szellemet... és nem hazudok... sorba haltak meg a családtagok először apuci anyuci .. stb... nénike.... és sorba az egész család.... azt furcsálom h ő még él... szoval szerintem jobban teszed ha nem idézgetsz szellemeket;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!