Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kiszökni készülök bulizni az...

Kiszökni készülök bulizni az ablakon! Van itt olyasvalaki aki már követett el ilyet és mesélne is róla? ^^

Figyelt kérdés
Lebeszélni nem kéne, úgysem fog sikerülni. Hülyevagy meg éretlen vagy válaszolkat sem kérek kösszi :) :D
2011. jún. 16. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
érezd jól magad :D
2011. jún. 16. 22:52
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen kedves :D
2011. jún. 16. 22:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Anno egy gimis osztálytársam csinált ilyet, szegény csaj állítólag elég nagyot esett az emeletről... De csak pár napig nem volt suliban, úgyhogy biztosan nem volt komoly.
2011. jún. 16. 22:53
 4/8 A kérdező kommentje:
sok esze volt h kiugrott a tizedikről gratulálok neki :D nekem csak 1,5 méter lesz... abból gondolom nem lesz halál sem combnyaktörés, de aztán ki tudja :D
2011. jún. 16. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugye vissza is tudsz mászni majd hajnalban? :)
2011. jún. 16. 22:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Csináltam....Tudom hogy éjszaka nálunk csekély az esélye hogy valaki kimegy wc-re vagy inni vagy bármi...Szóval ennyi volt....csak nem mentem haza csak hajnalban de tettem az ajtómra cetlit hogy elmentem a boltba tejcsiért:)

(megittam az a keveset ami volt,és tudják hogy reggelire meghalok ha nincs tej...)Ha nem érnék vissza reggel gondoltam majd az megnyugtatja őket,csak fura lesz bulis szerkóban voltam kora reggel boltban:D

De mássz majd vissza,jobban jársz!!!

2011. jún. 16. 23:01
 7/8 A kérdező kommentje:
hű okés visszamászok :D köszi a történetet :P
2011. jún. 16. 23:05
 8/8 JLlompi ***** válasza:
elösszőr kössé biztosítást azé biztos ami allians aztán szökjé meg te ténleg ennyire unatkozol ??
2011. jún. 17. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!