Hol/hogyan kell kitömetni 1 macskát?
a macskám meg fog halni(1-2 napja van vissza beteg):(:(
kiszeretném tömetni hogy örökre megmaradjon!a halála után elég azzal törödni h kivel hogy hol?vagy elötte?és hogy viszik ell kijön valaki??
léci segitsetek!!!
köszi
Szerintem inkább temesd el méltosággal, neked jo lesz ha egy mümacsek fog rád nézni a szekrényedröl?
Szerintem ha kertes házba laksz temesd el, és ugy emlékezz vissza rá mindig, én nem tömetném ki a macskámat, kicsit bizarr, és nem élethü, de te tudod.
Ha nem kertes ház, tatlálj rá megoldást hol temesd el, én nem tömetném ki.
Elso vagyok
Mielott kitometed lehúzzák a bört róla és azt tömik ki!
amikor kiszedik a belsőszerveit és konzerválják az a mumifikálás. De utána elég szánalmasan néz ki szegény jószág. Mint ha aszalva lenne.
Ha kitömik, lemérik a zállatot majd megnyúzzák, a belseje megy a kukába a bőrét pedig kipreparálják kb úgy mint amikor bundát készítenek. És hungarocellből vagy valami puhább anyagból csinálnak egy műmacskát a levett méretek alapján és becsomagolják a bőrébe. És kap egy szép üvegszemet. Ekkor úgy néz ki mint ha élne... Mindkettő többtízezer Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!