Melyik az a vicc, amit miután elmesélték, nem bírtad abbahagyni a nevetést?
nekem:
mit mond batman robinnak mielőtt beszéllnak a batmobilba?
gyere robin, szálljunk be a batmobilba!
én ezen röhögtem 1 óráig...
-Hogy született a zsiráf?
- ???
- Chuck Norris pofán rúgott egy lovat.
4 kedvenc viccem van jelenleg...
az egyik amit kiirtál :D:D (már előtte is ismertem)
Miért tesz a szőke nő zsírt a füle mögé?
Mert hülye
A sütőben beszélget 2 pogácsa:
egyik: húú de meleg van itt
másik: b@szki egy beszélő pogácsa
Piroska: Nagymama miért oylan nagy a szemed?
Farkas: Hogy jobban lássalak
p: és miért olyan nagy a füled?
f: hogy jobban halljalak
p: és miért oylan nagy a fejed?
f: anyádnak nagy a feje.
- Anya anya, mi lesz ma az ebéd?
- Szar rizzsel.
- Aaajjj neee már megint rizzsel?
xD
és milyen rossz amikor suliban vagyok,azt eszembe jut vaalami és röhögök az órán,többiek csak néznek xD
mindig volt egy óra,amin inkább csak beszélgettünk,hülyéskedtünk,azt tanárnő olyanokat mondott,h. egész órán azon nevettem XD mindneki abbahagyta,csak énnnem xd
Ez nem kifejezetten vicc volt, de amúgy csúcs, amin halálra röhögtem magam. Itt fórumon kérdezte egy srác, hogy mit csináljaka a barátnőjével a "pirosbetűs" napokon. Egy fickó ezt válaszolta: Erre való a farkaspóz... ülsz a lyuk mellett és vonyítasz...
Ez jó :DDD
Nekem sincs kifejezetten viccem. Viszont egyszer az történt,hogy barátnőmmel fürdőben voltunk,ő nagyon szeret hülyéskedni, meg én is, de tökre el voltam fáradva éppen sétáltunk vissza a kabinhoz, míg egyszercsak barátnőm rámugat vagy 2-t, (ezt már megszoktam tőle,nem is nevettem volna rajta annyira) csakhogy jött egy srác velünk szembe és gondolom el volt gondolkozva vagy nem tudom,de olyan megrendült fejjel nézett ránk,hogy egyből elkezdtem nevetni és kb 15percig nem hagytam abba :DDDD Nagyon vicces volt,azóta is emlegetjük :DDD
Nani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!