Melyik az a vicc, amin nem bírtad abbahagyni a nevetést annyira tetszett?
Egy zoofil,egy nekrofil, egy mazoista és egy szadista ül a bolondokháza udvarán! Megszólal a zoofil: -Dugjunk meg egy macskát! Utána mondja a szadista, hogy: - Dugjunk meg egy macskét és utána kínozzuk meg! Mondja a nekrofil: - Dugjunk meg egy macskát, kínozzuk meg és utána öljük meg! A végén mondja a mazoista: - Miááu!
Én addíg röhögtem rajta míg megfájdult a hasam!
Pontosítok:
A szadista, a mazochista, a gyilkos, a nekrofil, a zoofil és a piromániás üldögélnek a pszichiátria kertjében és szörnyen unatkoznak. Egyszer csak megszólal a zoofil:
- Mi lenne, ha megdugnánk egy macskát?
Erre a szadista:
-Igen, dugjuk meg, aztán jól kínozzuk meg.
A gyilkos közbeszól:
- Dugjuk meg, kínozzuk meg jól, aztán öljük meg!
A nekrofil lelkesen:
- Dugjuk meg, kínozzuk meg, öljük meg aztán dugjuk meg mégegyszer!
A piromániás is beszól:
-Dugjuk meg, kínozzuk meg, öljük meg, dugjuk meg mégegyszer aztán gyújtsuk fel!
Rövid csend, mindenki a mazochistára mered, majd megkérdik:
- És te nem szólsz semmit?
- MIAÚÚÚÚ!
:DDDD
megy a pasi a sivatagban egy tevén elmegy mellettük egy biciglis csoport veszett gyorsasággal pasi csak les hogy a p*csába nincs melegük 5 perc elhúz még egy biciglis csoport eltervezi a következőt + állítja es +kérdi hogy ap*csába nincs melegük jön még egy biciglis csoport +állítja őket hogy csináljátok h nincsen melegetek kérdi mondják h a menetszél hűti őket jó kipróbálja ő is hajtja a tevét mint a hülyeegyszer a teve össze esik leugrik a oasas belerúg és felkiált
- mi a f*az van veled megfagytá!!!
Egy rendőrnek volt egy buta alkalmazottja.Annyira buta volt, hogy még bevásárolni sem tudott. Nem tudta a rendőr mit kezdjen vele, ezért azt a feladatot adta neki, hogy számolja hogy hány főúr megy be a kúltúrotthonba. Kezdte számolni a buta
1 fő, 2fő,3fő,4fő,5fő,6fő, hétfő, kedd, szerda...
megy a székely meg a fia az erdőbe fát vágni. éjszakára megszállnak egy kis fakunyhóban... este elalvás előtt kérdezi az apa a fiától :
- fiam, te mit is csinálsz?
- hát... maszturbálok - feleli a fiú
- erre az apa - és hogy haladsz???
- hát nagyon sehogy...
- akkor próbáld ki magadon - mondja az apa
Egyszer egy fickó betér egy étterembe. Leül egy asztalhoz, a pincér kihozza az étlapot, hosszasan böngészi majd úgy dönt túrós tésztát rendel. Pár perc múlva kihozza a pincér, jóízűen nekilát, de amint megkóstolja érzi, hogy ennek valami rettentő szar az ize.
A fickó pipa lesz és elindul a konyhára reklamálni, amint belép a konyhába azt látja, hogy a szakács a farkával kevergeti a tésztát. Emberünk teljesen kiakad és oda ordítja szakácsnak:
- Mi van jóember, hát nincsen egy fakanál?
- Fakanál az van, csak túró nincs.
Alkalmi pár a hotelszobában meghitten szeretkezik, amikor a szőke csaj megszólal:
- Van egy kis gond. AIDS-es vagyok...
Srác:
- Én is...
Csaj:
- Csak vicceltem...
Srác:
- Többet nem fogsz!
a feleség egyszerre 3 szeretővel csalja a férjét aki aznap pont korábban ér haza... a szeretőket elbújtatja a teraszon, 3 zsákba...megjön a férj, benéz a szekrénybe...senki...
- asszony tudom hogy megcsalsz!
benéz a fürdőbe: senki
kimegy a teraszra ott a zsák...belerúg az egyikbe...hatalmas nyávogás...
- biztos a szomszéd macska belemászott
belerúg a 2.-ba...őrült ugatás...
- biztos a szomszéd kutya az.
belerúg a 3. zsákba is de semmi....
belerúg még egyszer...semmi...
mire a harmadik rúgásra egy hang:
- Krumpli bmeg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!