Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez valami vicc? Egyre több...

Ez valami vicc? Egyre több jel 2012-re?

Figyelt kérdés
A képlet, 2012, wikipedia is írja hogy 2012-ben napkitörés lesz. A nibirus dolgot már elvetettem mert ha 1 éven belül itt lenne már lehetne látni az égen. De a napkitörés lehetséges? Hogy valóban eléget mindent a nap? Tényleg egyre több természeti katasztrófa van jelen ahol eddig nem volt.
2011. aug. 25. 00:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én meg fingottam.
2011. aug. 25. 00:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
2012 ben vv zsófika közös számot csinál rebecca black-kel. na ott a világvége. szólni kéne chuck norrisnak
2011. aug. 25. 00:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is voltak természeti katasztrófák csak angyon sokról nem is tudnak az emberek. Napkitörés meg bármikor lehet.
2011. aug. 25. 00:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Jézusom ne parázz már!

Ha meg tényleg elhiszed ezt a dolgot, akkor addig éld ki magad! :D

2011. aug. 25. 02:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A napkitörés bármikor előfurdulhat de asszem 10-12 évenként periodikus is, persze akkora ami minket megpörzsölne, az elég esélytelen. Viszont amikor sok kitörés van, akkor eléggé bezavar a földi elektronikus dolgoknak, ez tudományos tény. De az életet nem veszélyezteti. Halálos kb 5 milliárd év múlva várható csak mikor "kiég" a Nap.
2011. aug. 25. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!