Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek is hülye vagyok?...

Szerintetek is hülye vagyok? XD Többit lent.

Figyelt kérdés
Barátnőmmel mentünk a dmbe hogy vegyünk körömlakkot, és ott járunk a sorok között, és megláttam egy ilyen cuccost ami műanyag flakonban volt, átlátszó, és a benne lévő löttynek piros szine volt. (volt kék is.xd) És akkor annyit olvasok rajta hogy .. masszás. És akkor megkérdezem a barátnőmet hogy ez mi a fasz? és igy rá mutatok. És elkezd szakadni a röhögéstől és mondja hogy olvassan el végig. Na csak nem sikositó volt?XDDDD Elkezdünk szakadni a röhögéstől mindketten és mindenki minket bámul.(megkell hagyni elég hülyén nevetünk.)
2012. máj. 30. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nagyon hülyék vagytok, hahaha... (-_-)"
2012. máj. 30. 12:27
 2/4 anonim válasza:
és ebbe mi volt a vicces? vagy csak en nemertem mi olyan vicces egy sikositon?
2012. máj. 30. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
10-14 évesek vagytok ugye? ha nem, ássátok el magatokat
2012. máj. 30. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha körömlakkor akartál venni és miután a kezedben tartod akkor derül ki, hogy intím kencefice van benne, akkor mindenképp poénos a dolog, akárhány évesek is vagytok.

Mondjuk nagyi korúak már nem nevetnek rajta mert nem emlékeznek rá, a mire is kellett valaha..?

Egyébként azzal nem kell törődni ha valaki nem érzi humorosnak a viccesen alakuló dolgokat. Minden embernek más mértékű a humor érzéke.

Ha ott vagyok én férfi létemre is megmosolyogtam volna a dolgot. Mellesleg pajzán gondolataim támadtak volna, hogy ott áll két csinos hölgy, akik épp most jöttek rá, hogy mit is lehet kezdeni azzal..

2012. jún. 7. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!