SOS! Ez barátság? Ti elmondanátok neki? (továbblent)
Figyelt kérdés
Szóval 3-an vagyunk legjobb barátnők,de a másik két barátnöm ezelött héten összevesztek, azóta az egyik végig azt hajtogatta nekem h mennyire utálja meghogy soha nem fog vele kibékülni meg hogy direkt meg fogja szivatni jövöre, meg elmondta minden k*rvának, amit egyáltalán nem tartottam korrektnek, meg azt akarta hogy vállasszak kettejük között, de én nem tudnék mert mindkettöjüket ugyanannyira szeretem.ma pedig ráírt és bocsánatot kért meg ott izélt h neki mennire hiányzott. ti elmondanátok a 3. barátnönek h miket mondott mögötte?:S vagy ink hagyjam? nem akarom h rosszba legyenek, főleg h 1 hónap és már lehet nem fogom látni őket:S2012. máj. 29. 20:17
1/2 anonim válasza:
Szerintem ne mond el.Még a végén az lenne hogy te találtad ki hogy vesszenek újra össze. (ismerős helyzet)
2/2 anonim válasza:
ez tipikus gyerekes gondolkodás... egyértelmű, h el kell mondanod, meg kell beszélnetek, mert ez így nem normális dolog, szerintem ezt te is belátod. amúgy meg vigyázz az ilyen emberekkel, mert most lehet, h épp szeretnek, de mi lesz, ha egyszer csak ellened fordulnak, és te leszel mindenféle borzalom? könnyen elképzelhető, szóval csak óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!