Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Sandra989 kérdése:

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm B.-nek hívják.Első osztály óta legjobb barátnők vagyunk.Ötödikben csinált egy olyan dolgot ami azóta kísért.Egy másik lánnyal elhatározták,hogy kiközösítenek,hogy ne legyen egy barátnőm se,mert már megúntak.Ezt mind egy másik embertől tudtam meg,ahelyett hogy a szemembe mondta volna.Azóta elmúlt 2 év és nagyon jóban vagyunk.1 évvel ezelőtt azzal a lánnyal én is nagyon jóban voltam,de megromlott a kapcsolatunk,mert rájöttem,hogy egy kétszínű lány.Egy ideig hívogatott,hogy menjünk együtt sétálni,de mostmár nem teszi,mert B.-re szállt rá.Persze B megint kezdte a dolgot vele,és azóta nagyon sokat találkoznak.Már kezdem azt érezni,hogy jobban szereti a csajt,mint engem.Ma csinált egy dolgot amiért nagyon mérges lettem.Pénteken megegyeztük,hogy találkozunk és,hogy hív,hogy menjünk el egy kiállításra,de nem tette ezért én írtam neki sms-t és hívtam is de nem vette fel.Erre 5 óra múlva hív,hogy miért hívtam.Elmondtam neki,hogy megegyeztünk egy dolgot és nem hívott.És mondta h ő most ott van és nézi a csajjal a táskákat.Pedig velem egyezte meg,hogy elmegyünk EGYÜTT!!Erre fel meg elmegy a csajjal.És utána írja az üzenet,hogy haragszol?Már elegem van,hogy így viselkedik velem.Pedig én annyi mindent megtettem érte,egy csomó mindent vettem,feláldoztam dolgokat miatta és még ruhákat is adtam neki ajándékba.És ami a legfontosabb egy nagyon,de nagyon fontos személyt eltaszítottam magamtól miatta,mert azt mondta,hogy zavarja,hogy ennyit találkozunk.És félek,hogy nem tudom visszaállítani a személlyel azt a jó barátságot.Nagyon mérges vagyok B.-re!Mit tegyek?Egyáltalán igaz barátnőm,hogyha ilyet csinál?Máskor meg írja,hogy hogy szeret és,hogy a legjobb barátnője vagyok...

2012. máj. 27. 17:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Jó sokat hazudhat...ne törődj velük.
2012. máj. 27. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Inkább olvasd az Újszövetséget...és akkor tudhatod hogy legközelebb mit tegyél :D

Újszövetségbe beleírták a múltat,jelent,és a jövendőt.

2012. máj. 27. 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!