Léteznek paranormális tevékenységek? Szellemek vagy UFO-k?
én is hiszeka szellemekben,a z ufokban hááát nemtudom.abban annyira nem
de velem is történtek már érdekes dolgok.
sztem csak véletlen
én nem hiszek abban amit nem látok
ezért sem vagyok pl. vallásos
2:18-nak:
Nem mintha nem hinnék a szellemekben, de ilyen már volt, hogy a tv bizonyos helységben ezt csinálta. Képzeld a szemközti házban éppen azon az oldalon volt a nappali, és a szomszédnak olyan távirányítója volt, ami megegyezett ennek a tévénak a "távirányító-frekvenciájával". Na most mindkét családban általában estefelé ültek le a tévékhez és a szomszéd elkezdte kapcsolgatni a kanálisokat. Annyira közel volt a szomszéd ház, hogy a saját tévéjén kívül kapcsolgatta a másik házban elhelyezettet is. Na és itt nem volt szellem.
Léteznek csak ufok nem me az azt jelenti h azonositatlan repülő tárgy u(nem tom mi) Flying Objektum
Na mindegy amikor kicsi voltam anyával tévét néztünk és zörgött a polc ki futottunk be mentünk és el halgatot lehet h szellem volt lehet h a kutyánkXD vagy vami be szökött állat.
am az ürlények re 3 magyarázatom lenne:
1: vagy emberek akik ürhajoval fel mentek és az ürtöl reformálodott a testük és azt hiték h másmijen lények.
2:Ez 1 rohat nagy galaxis töb nap rendszerrel és csak itt van élet???? nem hinném.
a másik: 1 hiradoban a nönek ojan gyereke süzlettett ami hasonlit 1 ürlényre: zöld bör piros nagy szem, fura száj undi.
Az a lényeg h vagy léteznek vagy sérült emberek vagy fura emberek azok.
A TV-s dolgora csak azt tudom mondani, hogy nekünk konkrétan a távirányító romlott el és magától bekapcsolt hajnal 3-kor és váltogatta... azután elvettük az irányítót és abbahagyta... Majd megint a tv-nek fordítottuk és megint csinálta...
Én szeretnék hinni a szellemekben, de amíg nem izonyítják tudományos magyarázattal , vagy én nem látok egyet a saját szememmel, addig nem hiszem el ezt...
Az UFO, mint úgy létezik mivel Beazonosítatlan Repülő Objektum (Unidetified Flying Object), tehát ha eldobom a kalapom és te az meglátod de nem tudod hogy mi az akkor az neked eg UFO! Mint űrlény szerintem létezhet, mivel a világegyetem végtelen (ezt elképzelni nem is lehet) és szerintem máshol is van esély az élet megjelenésére...
Kicsit régebben utánaolvastam, hogy rengeteg minden a szellemekkel kapcsolatban attól függ, hogy mit mondanak az embereknek, miben hisznek, milyen betegségük van (amnézia, pszichés betegség, pl: csak úgy kinyitja az ajtót és nem emlékszik rá...)
Én a vallásban sem hiszek, sőt, ellenzem (még jó hogy nem a középkorban élek)
Lényegében:
Szellemekben én szeretnék hinni, de kell rá bizonyított tudományos magyarázat.
Az UFO létezik, de mint földönkívüli élet, szerintem van rá esély csak csekély, hogy pont ide jönnének el!!!
A Vallás egy baromság, de ezzel nem akarok senkit se megbántani ez az én álláspontom!
Észlelések nagyban függnek a személytől és pszichológiájuktól, IQ szintjüktől, fóbiájuktól (pl. most volt egy film a Nat Geo-n, hogy Egy Philodelphia-i börtönben voltak szellemészlelések nagy számban... És állítólag az infrahangok miatt volt ez, vagy egyszerűen bezártságérzet, claustrofóbia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!