Melyiket bírjátok jobban? A meleget vagy a hideget?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 21:57
11/24 anonim 

válasza:

Részemről nincs az a ruhamennyiség ami számomra védettséget nyújt a hidegben!
Csakis a meleg! 48 fokig simán kalibrálva vagyok 50 felett már nekem is kezd melegem lenni.
12/24 anonim 

válasza:

Én a hideget még szeretem is, szerintem tökjó érzés, ahogy fázunk :D Most komolyan :D
13/24 anonim 

válasza:

Amikor hideg van akkor azt kívánom hogy bárcsak lenne inkább olyan meleg... Amikor meg meleg van akkor fordítva :)
14/24 anonim 

válasza:

Én a meleget nagyon nem bírom, érdekes, hogy mások azt bírják. Kicsit meleg van már minden bajom van.
A hideg ellen fel lehet öltözni, be lehet fűteni de amúgy is jó kicsit fázni néha.
Persze ha nagyon hideg van meleget akarok :))) de most is jön a 32 fok napközben inkább lenne laza 25 fok és kissé szellős idő.
15/24 anonim 

válasza:

A hideget, a melegtől fáradtnak érzem magam, és folyton a rosszullét kerülget...
16/24 anonim 

válasza:

A meleget, szeretem, ha melegem van :) Fázni viszont utálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!