Hogy bírjátok ezt a nagy meleget?
Figyelt kérdés
Én egész nap szédülök, és kicsit már hányingerem is van... :S2009. júl. 16. 11:25
1/7 anonim válasza:
mi tetőteres lakásban lekunk, ráadásul fekete a cserép, és van előtte még egy jó méter széles bádog, ami nyomja a meleget rendesen.
Szóval gondolhatod.
A gyerekeim 4 és 3 évesek.
Amikor csak tudunk, menekülünk itthonról mamákhoz, strandra, de idén egy kicsit nehezebb(anyagilag).
Persze most szerencsénk is volt eddig, mert még csak a héten kezdődött a kánikula.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát, nem irigyellek titeket. :) Nekem még az éjszakáim problémásak. Hiába van nyitva az ablak, iszonyú melegem van és nagyon rosszul alszok ez miatt. :S
2009. júl. 16. 11:40
4/7 anonim válasza:
Én viszont irigyellek titeket,mert ahol élek ott egész héten a legmelegebb is 15 fok volt...Ma kicsit szerencsés vagyok mert elég egy lenge kis pulcsi hisz most kb:18 fok van...(Anglia)
5/7 anonim válasza:
Én bírom. Engem nem szokott zavarni.
6/7 anonim válasza:
Nálunk 30 fok volt tegnap a lakásban.Bekapcsoltam a klímát,lehűtöttem 24-re,minden ablak be volt csukva,de estére megint 30 lett.Szóval majdnem dührohamot kaptam.Izzadtam egész éjjel,mire elkezdett szakadni az eső,fújt a szél.Kinyitottam az ablakokat...megváltás volt.
7/7 anonim válasza:
Nem bírom, izzadok, szédülök, hányinger, lennék én most Angliában. :D
Soha nem szerettem a meleget, inkább hideg, hűvös párti vagyok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!