Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bírjátok még a meleget?

Baranyi kálmanné kérdése:

Bírjátok még a meleget?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne, éjszaka 32 fok van a szobámban, nappal 33. Imádom ezt az időtXDDDDDD

Szerintem mindenkinek jól esne már egy pár fokkal hidegebb idő:) pláne a panelosoknak! :)

2010. júl. 16. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen bírom! Úgy védekezek a nagy meleg ellen, h bent vok a házban, összes redőnyt leengedem, megy a venti, hideg vízzel mosom az arcomat, csuklóimat, tarkómat, sok folyadékot iszom! :)

20/L

Kedves Kérdező!

Te hogy bírod a meleget? :)

2010. júl. 16. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már nagyon nehezen bírom...

Egyszerűen megdöglök, ha lemegyek a 100 méterre lévő újságoshoz,hogy itthon a viszonylag "hűvos" lakásban ne unatkozzak. Amúgy szerintem ezt a meleget vagy vízparton vagy itthon lehet kibírni.

Reménykedjünk, hogy nem leszünk sokan rosszul.

na pacsii.

14/L

2010. júl. 16. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

heloo. hát még csak-csak bírom.. az este a legrosszabb,izzadok, és odatapad a testem az ágyneműhöz,valamikor nem is tudok aludni, majdnem egész ájszaka fennt vagyok,és csak bámulok ki a fejemből a sötétben,álmodozom,gondolkozok:)) napközben pedig egésznap otthon vagyok..ilyen időben ugy vagyok vele, hogy nem érdemes sehova menni. max. strandra, én meg ugye Budapesten lakom, és a strandok túl drágák ahhoz,hogy minden nap ott legyek sajnos :\ általában naponta 5x is lezuhanyzom, ami ugy öt-tíz percig tart, nem tudom mivel lehűteni magam..:| múltkor lementem a tőlünk kb.200 méterre levő ujságoshoz, és az alatt az idő alatt teljesen leizzadtam, mire felértem,szó szerint folyt rólam a víz.. szeretem a nyarat, de most mégis már az őszt várom:|..vagy a hűvösebb időt:/..és az a baj, hogy a klímaváltozás miatt az évek múlásával a nyár még melegebb lesz..

vasárnapra mondják állítólag a lehűlést/vihart, remélem akkor majd egy kicsit lehűl a levegő, és nem csak az lesz, hogy lesz egy vihar, és ujból ilyen 35°C-ok lesznek, mert azt már nem fogom bírni :o

niki

2010. júl. 16. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
előző vagyok, csak lemaradt a 14/L
2010. júl. 16. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon nem... A vérnyomásom az egekben van, folyton fáj a fejem, ragacsos vagyok, ráadásul gyakran buszozok, ahol legalább 45-50°C van (komoly!). Rengeteget iszok, sok gyümölcsöt eszek, folyton törölgetem magam, de már elegem van az egészből.
2010. júl. 16. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Már nem bírom.

Megdöglök... :(

2010. júl. 17. 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Ééés nálunk még ma is 32 fok van a lakásban :S Éjszaka is csak 31-re ment le és nem aludtam semmit. Szakad rólam a víz és nem tudok hova elbújni, mert itthon sem jó... :S

Talán hamarosan jobb lesz.

2010. júl. 17. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!