Bírjátok még a meleget?
Hogyne, éjszaka 32 fok van a szobámban, nappal 33. Imádom ezt az időtXDDDDDD
Szerintem mindenkinek jól esne már egy pár fokkal hidegebb idő:) pláne a panelosoknak! :)
Nehezen bírom! Úgy védekezek a nagy meleg ellen, h bent vok a házban, összes redőnyt leengedem, megy a venti, hideg vízzel mosom az arcomat, csuklóimat, tarkómat, sok folyadékot iszom! :)
20/L
Kedves Kérdező!
Te hogy bírod a meleget? :)
Én már nagyon nehezen bírom...
Egyszerűen megdöglök, ha lemegyek a 100 méterre lévő újságoshoz,hogy itthon a viszonylag "hűvos" lakásban ne unatkozzak. Amúgy szerintem ezt a meleget vagy vízparton vagy itthon lehet kibírni.
Reménykedjünk, hogy nem leszünk sokan rosszul.
na pacsii.
14/L
heloo. hát még csak-csak bírom.. az este a legrosszabb,izzadok, és odatapad a testem az ágyneműhöz,valamikor nem is tudok aludni, majdnem egész ájszaka fennt vagyok,és csak bámulok ki a fejemből a sötétben,álmodozom,gondolkozok:)) napközben pedig egésznap otthon vagyok..ilyen időben ugy vagyok vele, hogy nem érdemes sehova menni. max. strandra, én meg ugye Budapesten lakom, és a strandok túl drágák ahhoz,hogy minden nap ott legyek sajnos :\ általában naponta 5x is lezuhanyzom, ami ugy öt-tíz percig tart, nem tudom mivel lehűteni magam..:| múltkor lementem a tőlünk kb.200 méterre levő ujságoshoz, és az alatt az idő alatt teljesen leizzadtam, mire felértem,szó szerint folyt rólam a víz.. szeretem a nyarat, de most mégis már az őszt várom:|..vagy a hűvösebb időt:/..és az a baj, hogy a klímaváltozás miatt az évek múlásával a nyár még melegebb lesz..
vasárnapra mondják állítólag a lehűlést/vihart, remélem akkor majd egy kicsit lehűl a levegő, és nem csak az lesz, hogy lesz egy vihar, és ujból ilyen 35°C-ok lesznek, mert azt már nem fogom bírni :o
niki
Ééés nálunk még ma is 32 fok van a lakásban :S Éjszaka is csak 31-re ment le és nem aludtam semmit. Szakad rólam a víz és nem tudok hova elbújni, mert itthon sem jó... :S
Talán hamarosan jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!