Miután elvégezted a WC-n a nagydolgodat, vissza szoktál nézni a produktumra? Miért?
Figyelt kérdés
Ilyen és ehhez hasonló furcsa kérdések szerepelnek az álláskeresők elé tolt tesztekben. És jaj annak, akit hazugságon kapnak!2009. jún. 29. 21:23
21/25 anonim válasza:
Én is megnézem, mert a puruttya hall of fame-be be akarok küldeni egy képet amin a sz@romból kirakom, hogy puruttya. (magyarán ha valami betűt sikerül alakítani, akkor azt lefotózom és majd "összerakom" gépen) :D
22/25 anonim válasza:
Megnyugodtam, én izgultam azon, hogy mit jelenthet a kíváncsiságom:):):)
23/25 A kérdező kommentje:
Megvallom, én is minden alkalommal megnézem. Még gyerekkoromban mesélte a szomszéd néni /egy nagy bérház földszintjén laktak ők is, mi is/, hogy egyszer belenézett "olyankor" a WC-be és mit lát?... egy patkány jött föl éppen a lefolyóból. Azóta különös gonddal figyelek oda, bár ilyesmivel soha nem találkoztam. Megjegyzem ők többször beleöntötték a maradék ételt.
2009. jún. 30. 20:40
24/25 anonim válasza:
általában úgyse látom a WC papirtól :D
25/25 anonim válasza:
én megnézem és a miértre pedig az a válaszom, hogy azért, mert anyukámnak el kellett mondani, hogyha ment a hasam, vagy hogy milyen szinű.. ő ilyen figyelmes volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!