Retkes lett volna tényleg a pulóverem?
Figyelt kérdés
Tegnapi napon leszóltak az iskolában hogy "szarcsíkos" a pulóverem meg hogy taknyos. Pedig szerintem nem volt retkes, basztattak de viccnek vettem hazaértem csak kidobtam a mosóba meg se néztem közelebbről. Mai napon megint feljött ez a téma, azt mondták tiszta szarcsíkos volt tegnap és mai napon égész végig ezzel basztattak, meg hogy papucsnak használtam otthon azért retkes. Szerintetek csak viccből hülyülnek vagy tényleg lehet hogy retkes volt? Már ezen gondolkodok megállás nélkül, lennének ennyire szívtelenek az emberek hogy szarcsíkos fiúnak hivnak?
20/F(végzős vagyok)
ma 11:58
1/1 Bobin válasza:
Sajnos ilyenek az emberek, főleg a gyerekek! Nem jó vicc! Nem szaros, sem nem szarcsíkos a pulóvered. Azért az ember ezt érzi, ha leönti valamivel vagy valamivel összepiszkolja. Ne foglalkozz velük! Illetve inkább vágj vissza valamivel. De ne úgy mint ők! Maradj intelligens! Ne alacsonyodj le erre a szintre. Valamit viccesen mondj ilyenkor nekik.pl: mondja, hogy szarcsíkos, igen az előbb töröltem ki vele a szádat.Vagy ilyesmit. Egy a lényeg, hogy ne lássák, hogy rosszúlesik mert annál inkább mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!