Kórházban a váróteremben, folyosón a fogason, hagytam az egyik pulóveremet. 200 km lakom. Van ott talált tárgyak osztálya, vagy valami raktár, vagy elfeledhetem már?
Figyelt kérdés
nov. 5. 08:44
1/2 anonim válasza:
Felejtsd el,a kórházakban mindent visznek ami mozdítható.
2/2 anonim válasza:
Ha ott dolgozó találta meg és nem nyúlta le, akkor vagy bevitte a rendelőbe, vagy leadta a portán, esetleg otthagyta ahol van.
Ha másik beteg találta meg akkor ő szintén vagy a portásnak, vagy az asszisztensnek adta, ha tetszett neki hazavitte, ha meg nagyon buzgó, feltette a helyi csoportokba a Facebookra.
Szóval nem tudni, esetleg hívd fel a portát, hátha.
Leginkább azt tudom elképzelni, hogy a többi beteg nem nyúl hozzá, mert fúj leprás pulóver, az asszisztens észre se veszi meg nem érdekli, délután pedig jönnek a takarítók, hogy hé Mariskám, há dikmá micsoda szíp pulóver, hazaviszem a Fernandónak, jó lesz az nekije!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!