Miután elvégezted a WC-n a nagydolgodat, vissza szoktál nézni a produktumra? Miért?
Figyelt kérdés
Ilyen és ehhez hasonló furcsa kérdések szerepelnek az álláskeresők elé tolt tesztekben. És jaj annak, akit hazugságon kapnak!2009. jún. 29. 21:23
11/25 anonim válasza:
Plusz nem árt biztosan tudni, hogy teljesen le tudtam-e húzni.
12/25 A kérdező kommentje:
Megsúgom nektek, hogy aki a teszteken azt írja, hogy nem nézi meg, annak annyi! Azt mondják, hazudik, mert igenis mindenki kiváncsi rá. És lehet, hogy igazuk is van, nem?
2009. jún. 29. 22:53
13/25 anonim válasza:
igen, megszoktam nézni. pusztán egészségügyi okokból, hogy lássam, nem-e véres, vagy nem-e túl fehér, mert ugye ezek valamilyen egészségügyi problémákra mutatnak rá. ennél érdekesebb, hogy a taknyunkat miért nézzük meg, hiszen azt pláne nem volna muszáj :)
14/25 anonim válasza:
Szerintem is hazudik, aki azt mondja, hogy nem...
15/25 anonim válasza:
Persze, hogy meg. ez nemtől függetlenül automatikus dolog. aki azt állítja, hogy nem nézi meg, az hazudik.
16/25 anonim válasza:
Persze!!!amikor jól sikerül rámosolygok,és néha még pacsit is adok neki!!!:-)
...mert nekem intelligens fingom van...IQ-ja vagy 160...
17/25 anonim válasza:
Én nem szoktam nézni, és nem hazudok. Tényleg nem szoktam. Régen megnéztem, de már évek óta nem... és, hogy miért? Ööö...
18/25 anonim válasza:
Akkor nekem jó lesz az ilyen teszt mert én mindenre tudok válaszolni és indokolni is tudom.
Egyértelműen visszanézek és leellenőrzöm nincs-e probléma. (Most őszintén lehet véres széklet vagy gilisztás is lehet valaki stb.) Csak vetek rá egy pillantást, hogy minden rendben van-e. Nem nézegetem csak ránézek és ennyi. Szerintem is undorító de ez van.
19/25 anonim válasza:
megnézem, és én sem tudom mért, csak úgy
20/25 anonim válasza:
Énis megnézem, mert hátul van a lehúzó xD
Prsze nem órkig, és közelről :Đ
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!