Hogyan buktassam le?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm (barátnő? inkább osztálytárs; ja és én lány vagyok) gyanús. Sokaknak hazudik, biztos vagyok benne, hogy nekem is. Az a helyzet, hogy meg lett beélve, tallizunk 3-an (másik barátnőm is), de persze, hogy ő pont azelőtt tudott megbetegedni. Aztán az "igazi" barátnőmmel rájöttünk, hogy kamuzik. Rákérdeztem, hogy akkor tudunk-e tallni, de persze, hogy nem engedik el...máskor mindenhová elmehetett, csak pont most nem. Az a szerencsém, hogy 2 másik gyerek facebookjába be tudok lépni, és átolvastam a vele váltott üzeneteket, és hát sok furcsa dolgot találtam-magamról is. Én biztos vagyok benne, hogy hazudik, és nem is lenne akkora baj, csak most ettől a tallitól sok más dolog is függ... gondoltam rá, hogy az egyik kölök facejából megkérdezem, hogy aznap ráér-e és hogy nincs-e kedve eljönni vhová (amikor lenne a talli velem). De az a baj, hogy gyanús lenne neki, mert tudja, h tudok törni facet, meg h az illető (akié a face), az nem szokott ilyenekről vele beszélgetni. Túl jól ismerem őt. Hogyan tudnám sürgősen lebuktatni? Nem akarom kikérdezni, mert aztán ő fog besértődni és eljátsza az ártatlant. Abból én jól nem jöhetek ki, csak ha van rá bizonyítékom.2012. máj. 25. 15:56
2/8 A kérdező kommentje:
be akarom bizonyítani h a csaj hazudik nekem. valahogy ugy kéne, h az egyik kölök facebookjából megkérdezem ráér-e valamelyik nap (amikor velem lett volna a tallija a csajnak), és ha azt mondja h igen, akkor nekem hazudott, de ha neki is azt mondja h nem, akkor lehet, hogy igazat mondott... az viszont már jó lenne, ha elmondja neki, miért nem ér rá. neki őszinte nekem nem. érted?
2012. máj. 25. 16:19
3/8 A kérdező kommentje:
csakhát ez gyanús lenne neki biztosan
2012. máj. 25. 16:20
4/8 anonim válasza:
Miért nem hagyod lógva a csajt???
Húzzon a @csába!!!Mit foglalkozol vele ,ha hazudik neked???
5/8 A kérdező kommentje:
Nem veszi a lapot...azt hiszi h hülye vok, me semmit nem tudok. És tovább jópfizik nekem, akármilyen bunkó vok.
2012. máj. 25. 16:42
6/8 anonim válasza:
Ilyen "barátnőm" nekem is volt!
Pár nyilvános megalázás,kamutalálka(amire nem mentem el) és szépen lekopott!Igaz utána elmondott az új "barátnőinek"minden szemétnek,de hamar rájöttek... :)
7/8 anonim válasza:
Hallod... "tudok törni facet". Jól van... ebből is látszik, hogy semmit sem tudsz.
A kérdésre meg:
Mind a ketten suttyó parasztok vagytok, lépkedtek itt mások fészbúkjába, meg hazudoztok egymásnak, megy ott rendesen a szarkavarás. Amúgy meg, minek írod ki ezt a kérdést, ha már van terved is? És minek belépni (bocs, feltörni) szerencsétlen gyerek fészúkjába, miért nem kéred meg, hogy kérdezze meg?
8/8 anonim válasza:
De szánalmas vagy.Ő a bunkó?Te töröd fel mások facebookját.Ha annyira nem érdekel a csaj,miért foglalkozol vele?Gyerekes vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!